Citește Descrierea Oficială

O Program de matematica de la Universitatea Muskingum este proiectat pentru a portretiza matematica ca un limbaj universal de gândire creativă și critică și pentru a satisface nevoile celor care intenționează să predea, pentru a face munca absolvent în matematică, și să urmeze o carieră care se bazează în mod substanțial pe matematică.

Oportunități pentru studenți

cercetare

Oportunitatea primar pentru cercetare elev este în MATH 495: Matematică Seminar. În plus, elevii uneori lucrează unu-la-unu cu membri ai facultăților în situații de studiu orientate pe teme de cercetare.

Onorarii

Elevii care studiază matematica la Muskingum au posibilitatea de a adera la capitolul Ohio Zeta din Kappa Mu Epsilon Matematica Onorific. KME este o societate onoare de specialitate cu capitole în colegii și universități care oferă un program de matematica puternic. Membrii capitolelor sunt selectate din studenți ai matematică sau alte domenii strâns legate, care ating distincție academică. Au fost inițiate Aproximativ șaizeci de mii de studenți de la KME a fost fondată în 1930.

Ocupării forței de muncă

Departamentul de Matematica facultate angaja pe elevi să lucreze ca tutori și pentru a ajuta profesorii cu clasificare. Activitati profesionale

Majors Muskingum Universitatea matematica pot participa:

  • Anual ECC (Colegiile Coasta de Est consorțiu) concurs de matematică
  • Convențiile naționale Bienala KME și alte conferințe regionale legate de Matematică și Informatică

După absolvire

Posibilități de carieră pentru Math Majors

Majoritatea majors noastre de matematică devină profesori de liceu din regiune. Alți studenți s-au găsit, de asemenea, ocuparea forței de muncă în domeniile de asigurare, bancare, de inginerie și de construcții. Programe postuniversitare

Absolvenți recente Math-au inscris in urmatoarele școli absolvent:

  • Universitatea de Stat Ohio
  • Universitatea din Michigan
  • Miami University
  • Universitatea din Pittsburgh
  • Central Florida State University
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Muskingum University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019