Citește Descrierea Oficială

umanistică

Umaniste cuprind acele domenii care studiază creațiile omului de tot felul. Umaniste includ astfel de studii literare, filozofie, istorie, (inclusiv istoria artei și istoria științei), limbi străine, studii culturale (inclusiv primele studii Națiunilor), muzicologie, studii interdisciplinare, precum și părți din domenii precum psihologie, antropologie, sociologie și .

Există două tipuri de diplome de nivel de licență: a) cele care te antrenezi pentru o carieră specifică și b) cele care educa tu să poată fi instruiți pentru o mare varietate de cariere.

Exemple de grade pe care le antreneaza pentru o cariera specific sunt alapteaza, contabilitate, precum și asistență socială. Aceste grade te antrenezi bine să practice o profesie specifică, dar nu vă pregătiți bine să fie instruiți pentru multe alte profesii.

Grade pe care le educe, permițând astfel să fie instruiți într-o mare varietate de domenii, se găsesc în umaniste și în alte arte liberale. Aceste grade sublinia aptitudini, cum ar fi: - lectură eficient - comunicare bine atât în ​​vorbire și scriere - gândire critic - dezvoltarea abilităților de cercetare - a învăța să înveți

Acestea subliniază, de asemenea, perspective, cum ar fi o) înțelegerea și aprecierea altor culturi, și b) valorificarea gândirea rațională și analiză eficace.

Angajatorii au descoperit ca persoanele cu grade în umaniste sunt printre cele mai flexibile și mai în măsură să învețe cum să facă o treabă. Persoanele cu grade în umaniste au tendința de a urca mai mare și mai rapid în orice carieră cale doresc decat persoane instruite în domenii specifice.

O Studii Umanistice program de internship vă va pune într-o situație de învățare bună o afacere locală sau o agenție permițându-vă pentru a construi CV-ul în timp ce obținerea de credite.

Cu o Studii Umanistice mare sau minor înveți să înțeleagă și să aprecieze cele mai mari lucrări care ființele umane au produs și stabilit-te pe un drum de o viata implinita si satisfacatoare.

Cine ar trebui să fie un Umanistică studii majore?

Studenții care sunt interesați în investigarea valorilor umane prin studierea și discutarea expresiile lor în istorie, literatură, artă, iar filosofia ar trebui să analizeze Studii Umanistice. De asemenea, cei care au o pasiune pentru idei și cultură, precum și cine se bucură de lectură ar fi ideal pentru acest program. Dacă sunteți în căutarea pentru o educație bine rotunjite, care vă va pregăti pentru o varietate de cariere, atunci acest program este potrivit pentru tine!

Studii umaniste este un acompaniament natural pentru majors sau minori în primele studii Natiunilor, Istorie, Filozofie, engleză, franceză, germană sau spaniolă, precum și a minorilor în Studii Globale și Studii femeii. Studii umaniste completează, de asemenea astfel de zone de studiu ca Business, Psihologie, Sociologie, Științe Politice, precum și științele naturale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la University Of Wisconsin - Green Bay »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019