Ca universitate remarcabilă în învățământul preuniversitar, universitatea aderă la principiul reformei în modul de cultivare prin îmbunătățirea competențelor studenților, sporirea contribuției financiare pentru predare pentru a răspunde nevoilor societății și îmbunătățirea managementului în diferite domenii, cum ar fi disciplinele , Cursuri și predare practică. Cu scopul dezvoltării pe termen lung, universitatea desfășoară o serie de programe de formare a talentelor și de predare a inovației pentru a răspunde cerințelor societății, cum ar fi tema "Săptămânii didactice", care are ca scop crearea unei culturi campus armonioase "Slujirea studenților și respectarea profesorilor".

În ultimii ani, studenții universității au obținut realizări minunate în diverse competiții naționale, cum ar fi premiul Red Dot german, Competiția tehnologică pentru tineret din China, "Challenge Cup" de concurs tehnologic, concursul de modelare matematică și concursul electronic Proiecta. Prin participarea la astfel de competiții, mulți studenți, cum ar fi Huang Jiahou, Yin Peimeng, Liucheng, nu numai că au fost premiate cu diverse premii, ci și intervievați de liderii de stat. Mai mult, universitatea a cultivat mulți studenți excelenți care au fost faimoși în întreaga țară, cum ar fi He Ping - "Floarea soarelui", precum și "Modelul Național al studenților în anul 2011", iar Wu Liqiang și Li Jin - "Love Mesager".

Lista de verificare a documentelor de solicitare (sunt necesare copii scanate)

 • Fotocopie cu pașaport valabil (formular standard)
 • Formularul de examinare fizică (formularul standard) (Vă rugăm să îl tipăriți și să-l duceți la spital pentru a finaliza examinarea tuturor articolelor, a-l semna de medic și ștampila spitalului, apoi a-l scana la universitate. Amintiți-vă să păstrați toate rapoartele medicale originale și formularul și să-l aducă atunci când veniți în China. )
 • Diplomă de studii superioare (cu traducere engleză certificată)
 • Transcrierea oficială (cu traducerea în limba engleză certificată)
 • Certificat de activitate non-criminală (vă rugăm să solicitați un certificat oficial biroului local de poliție).
 • Formularul de cerere (formularul standard)
 • Formularul de cerere pentru bursă (formularul standard)
 • Patru fotografii digitale (dimensiune: 2 inch; formale)
Alte documente necesare pentru studii postuniversitare
 • Două scrisori de recomandare de la profesor sau profesor asociat (pentru absolvent)
 • Propunere de cercetare nu mai puțin de 400 de cuvinte (pentru absolvent)
 • Certificat HSK 4 (pentru studii de grad)

Se presupune că străinii trebuie să efectueze examenul fizic înainte de a pleca într-un spital public național sau regional și să primească un raport despre toate elementele enumerate în formular, cu semnătura medicului și ștampila spitalului. În cazul în care cecul se efectuează într-un spital sau clinică privată, raportul ar trebui notat de un notar public. Formularul depus trebuie să fie copia originală cu fotografia examinatorului și documentele justificative, cum ar fi fișele de rapoarte de laborator, filmele cu raze X și rapoartele de testare necesare.

Administrația de Supraveghere a Calității, Inspecție și Carantină va verifica dublu formularul depus și documentele atașate la sosirea lor și va decide dacă este acceptabilă sau ar trebui să efectueze un examen fizic suplimentar sau altul. Dacă este necesară verificarea sau verificarea suplimentară, studentul trebuie să respecte cerința și să plătească pentru propriile. Taxa de dublu control este de 160.00 RMB yuani, care ar trebui să fie acoperită de studenții înșiși.

Program predat în:
 • Engleză
 • Chinez

Vezi 5 mai multe cursuri de la Hunan University of Science and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date