Licențiat în Administrarea Afacerilor

De ce diplomă de licență în Administrarea Afacerilor de la IUM?
Program de grad IUM licență în Business Administration este un curs de afaceri de trei ani concepute pentru o comunitate internațională de student.

În fiecare an, de acest program de licență oferă o experiență de învățare plină de satisfacții și provocator. În timpul administrării lor de afaceri de studenți de curs dobândească competențe critice și strategice de gândire și să învețe să stăpânească diferite metode de afaceri. Această formare de afaceri IUM încurajează studenti pentru a efectua cursuri semnificativă și punerea în aplicare teoria în cazuri practice. Astfel, absolvenții noștri de program de administrare a afacerilor deveni specialiști în cunoștință de căutate de către angajatori.

Programul IUM de licență în Business Administration este de remarcat pentru comunitatea internațională și versatil elev numeroase oportunități pentru studii de afaceri în străinătate. Stagii de afaceri internaționale, cursuri de afaceri și alte programe academice permite elevilor să dobândească experiență unică și să înceapă o carieră internațională.

IUM licență în Business Administration oferă două opțiuni de program:

• Programul BBA tradițională (90 de credite SUA): inclusiv un semestru sau un an, în Paris (anul 2) + un semestru la Londra (anul 3)
• opțiune International BSBA (120 credite SUA): inclusiv o sesiune de vară de la Londra (anul 1) + un semestru sau un an, în Paris (anul 2) + un semestru la Londra (anul 3)

Astfel, program de licență IUM în Business Administration oferă educație de afaceri de calitate, cu un accent internațional. Un organism de student foarte diverse de origine din toate colțurile lumii, stagiului de afaceri în străinătate și posibilitatea de a studia un semestru în America, Asia sau Europa spori și mai mult expunerea internațională a studenților noștri, pregătindu-i în mod ideal pentru o gama larga de carieră.

  • Program de 3 ani
  • 2 piese: BBA (90 US Credite *) sau BSBA (120 US Credite *)
  • Posibilitatea de a studia la una din universitățile partenere din America, Asia sau Europa
  • Toate cursurile sunt oferite în limba engleză
  • Diversitate elev de neegalat, 50 + naționalități
  • Studii dublu: BBA IUM și Bachelor Paris Business CollegeOportunități de carieră pentru burlaci din Business Administration


Primul pas spre o cariera internationala


În fiecare an, aproape 90% din studenții noștri găsesc posturi la scurt timp după ce a absolvit. Oportunitati de angajare variaza de la bancar și financiar pentru imobiliare, bunuri de lux, ospitalitate și turism. Universitatea oferă o oportunitate unparal-leled de a rețelei cu oameni de afaceri, atât la nivel local în comunitate profesionala de renume Monaco, iar prin vizitarea lectori și Indus-încercați seminarii. Cele mai multe dintre absolvenții noștri se poate vorbi mai mult de trei limbi și găsească locuri de muncă într-un mediu extrem de internațional.


Servicii Cariera


Misiunea principală a Biroului de Servicii Cariera & Corporate Relations este de a permite studenților să identifice în mod clar cariera lor potențial și aspirații, precum și pentru a le sprijini cu succes în găsirea de locuri de muncă adecvate sau de a începe propria afacere.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la International University of Monaco »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
33,150 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date