De licență în administrarea afacerilor

TED University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în administrarea afacerilor

TED University

DESPRE NOI

Departamentul de Administrare a Afacerilor din cadrul TED este dedicat furnizării unei educații competitive a afacerilor la standarde internaționale și demonstrând excelența în cercetare. Programul de Administrare a Afacerilor își propune să pregătească studenții ca viitori manageri și lideri de mare valoare intelectuală și profesională. Elevii au acces la informații la nivel mondial, împreună cu resursele tehnologice și educaționale de vârf. Absolvenții de succes formează forța de muncă de calitate, dotată cu o perspectivă globală, precum și abilități teoretice și practice puternice în domeniul afacerilor.

Departamentul de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității TED oferă studenților competențe necesare pentru a evalua și a răspunde aspectelor economice, politice, etice, juridice și de reglementare ale unei climate de afaceri globale din ce în ce mai schimbate, împreună cu o educație de afaceri solidă, construită pe fundații teoretice puternice.

Elevii departamentului dezvoltă o înțelegere profundă a complexității și a multitudinii de procese de management în medii competitive prin educația lor bazată pe o fundație puternică de științe sociale și aplicații practice ale disciplinei manageriale.

Absolvenții noștri sunt așteptați să demonstreze competența în cunoașterea afacerilor, abilități de comunicare, gândire inovatoare și critică, responsabilitate personală și socială și să se diferențieze în medii de afaceri competitive.

De predare și învățare

În conformitate cu politica educațională a Universității TED, Departamentul de Administrare a Afacerilor aplică metode creative și interactive de învățare în educația afacerilor.

Spre deosebire de un mediu de învățare pasiv, în care studenții ascultă numai și lectură profesorilor, sunt adoptate metode interactive care facilitează participarea activă a studenților. Din acest motiv, dimensiunile de clasă sunt mult mai mici decât ceea ce s-ar putea găsi la multe alte universități. Acest timp de contact suplimentar permite membrilor facultății să ofere instrucțiuni inovatoare și, astfel, face procesul de învățare mai ușor și mai plăcut pentru studenții noștri. Studiile de caz, prezentările de clasă, vorbitorii invitați, excursii în teren, rapoartele companiei, simulările și competițiile de afaceri sunt folosite pentru a îmbogăți experiența de învățare a elevului.

Programul nostru pune accentul pe scrierea de afaceri, prezentarea, gândirea critică și aptitudinile sociale, care sunt cele mai necesare calificări ale mediului de afaceri global din secolul 21.

În timp ce își construiesc cunoștințele de bază în domeniul afacerilor, studenții specializați în departamentul de administrare a afacerilor au posibilitatea de a-și face minori în domeniul lor de alegere în cadrul celor patru ani de învățământ preuniversitar, fără a-și mări încărcătura de curs. Prin urmare, absolvenții studenților au fost înzestrați cu cunoștințe despre un alt domeniu, pe lângă majoritatea lor.

Membrii facultății noastre de afaceri, compuși din cadre didactice realizate, sunt la dispoziția studenților noștri ca mentori în orice moment. Pe scurt, de la intrarea la absolvire, studenții sunt strâns ghidat și supravegheați de facultate atât în ​​studiile lor, cât și în formarea căilor de carieră.

Oportunități de carieră

O diplomă de administrare a afacerilor este una dintre cele mai solicitate diplome ale noilor absolvenți și ale celor deja angajați. Numeroasele oportunități de angajare sunt oferite în sectorul public și privat, făcând astfel o diplomă de afaceri o alegere inspirată și extrem de plină de satisfacții. Absolvenții pot alege cariere academice sau corporative în funcție de interesele lor.

În timpul petrecut la Universitatea TED, studenții noștri sunt capabili să efectueze cercetări alături de cadrele didactice care sunt experți instruiți pe plan internațional în domeniile lor. Această experiență și instruirea lor de patru ani, orientată spre gândire analitică, le oferă studenților competențe academice foarte eficiente. Prin urmare, studenții pot alege să urmeze masterat sau doctorat în instituții locale sau străine.

În plus, studenții noștri sunt bine pregătiți pentru viața corporativă, cu experiența lor practică și stagii practice. Astfel, după absolvire, studenții sunt capabili să găsească locuri de muncă la corporații interne sau multinaționale, firme de producție sau servicii, bănci, agenții de consultanță și audit, instituții financiare și în sectorul public ca manageri, experți și cercetători.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
8 semestre
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Turcia - Ankara, Ankara
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Turcia - Ankara, Ankara
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala