Read the Official Description

Bachelor of Business

GMIT Castlebar Campus


Acest program produce absolvenți cu o cunoaștere cuprinzătoare a zonelor funcționale-cheie de afaceri și management organizațional (inclusiv marketing, finanțe, operațiuni, MIS și personal), cu referire în special la întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri), în vârstă de informații. Elevii vor dobândi o serie de competențe tehnice și personale analitice, aplicate și va fi capabil de a lua pe un set divers de conducere de rang inferior și roluri administrative într-o varietate de organizații.

Module program


Modulele programului pot include următoarele:

Statistică, Marketing, Comunicare, PC-uri, aplicații de contabilitate, matematică de afaceri, Microeconomie, Macroeconomie, drept, management, Business Information Systems, Social & Psihologie organizationala, managementul personalului, Cercetare de afaceri; Managementul operatiunilor, Small Business Management, Managementul sistemelor informatice, de luare a deciziilor & Analiza cantitativă și organizațională Comportamentul.

Oportunități de carieră


Absolvenți lucrează în întreprinderile industriale și comerciale în contabilitate, servicii financiare, de marketing și domenii administrative. În mod alternativ, ele își pot continua studiile academice la nivel onoruri grad și / sau calitatea de membru al unui organism profesional relevant. Absolvenți cu experiență adecvată poate progresa la o carieră la nivelul conducerii superioare. De fiecare încurajare este acordată studenților pentru a începe propria afacere.

Elevii pot avea, de asemenea, posibilitatea de a câștiga un premiu în turism.

Follow-on Studii


Absolvenții pot transfera la programe de grad onoruri de la acest sau alte institute și la universități din Irlanda și din alte părți. Legăturile cu institute europene deschid noi posibilități interesante pentru studii suplimentare.

Cerințe de intrare


Pass (grad D3 sau mai bună) în cinci (5) Lasand la subiecții certificatului, inclusiv matematică și limba engleză sau irlandeză, cu un minim de 140 de puncte.

De asemenea, disponibile prin modul ACCS.

Program taught in:
Engleză

See 10 more programs offered by Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date