Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la McMurry School of Business au fost ca un student care studiază în școală, veți fi expuși la oportunități unice proiectate în jurul conceptului transmite-gândire de învățare hands-on, experientiala. Variabila de stagii de credit sunt disponibile în toate programele de concentrare.

Angajatorii caută angajați și manageri care știu cum să se gândească. Ele sunt în căutarea pentru persoanele care sunt Savvy punct de vedere tehnic, de a recunoaște problemele și de a rezolva probleme, toate acestea sunt, de asemenea, abilități importante pentru liderii de afaceri să aibă în acest climat economic în schimbare. Veți lua în considerare problemele globale, sociale, juridice și etice, și de a dobândi un skillset care este foarte căutat. curiozitatea ta va ajuta să facă legătura între discuțiile din clasă și aplicații practice în situații reale de afaceri.

Despre Majors

Școala oferă cursuri care conduc la Bachelor of Business Administration grad și Bachelor of Science în grad de contabilitate. Candidatul pentru Bachelor of Business Administration grad poate concentra / activitatea sa în una sau mai multe dintre următoarele șapte domenii:

 • contabilitate
 • sisteme informatice de informare
 • Finante, Afaceri General
 • Patrimoniu cultural și turism
 • administrare
 • marketing

Elevii pot alege pentru a finaliza o concentrație dublă în Bachelor of Business Administration grad. Cursuri finalizate pentru credit într-o concentrație care nu poate fi utilizată pentru creditul într-o a doua concentrație. Cu excepția patrimoniului și concentrarea turismului cultural, un minor nu este necesară candidatului pentru Bachelor of Business Administration grad sau Bachelor of Science în grad de contabilitate. Bachelor of Science în grad de Studii multidisciplinar cu domeniu de predare în afaceri Educație este oferit și, în cooperare cu Școala de Educație.

Departamental onoruri și Stagii

În plus față de BBA studentul poate alege un curriculum onoruri. Admiterea necesită finalizarea de 60 de ore de credit colegiu și de un GPA de cel puțin 3,5 în ACCT 2310; ECON 2310, 2320; și BA 1310, cu un GPA de 3,25, în toate celelalte lucrări de colegiu. Elevii trebuie să completeze șapte ore de cursuri de onoruri în afaceri, inclusiv BA 4X96 (onoruri Tutorial) și BA 4X97 (onoruri tezei). onoruri departamental va fi obținută în zona studentului de concentrare de afaceri.

Pentru a se înscrie în programul de internship studentul trebuie să fie în stare bună academice cu universitatea și s-au finalizat 60 de ore, spre finalizarea lor necesită anumite cursuri. Ar trebui remarcat faptul că angajatorii individuali pot avea lor cerințe explicite proprii, cum ar fi AAP minim, care este mai mare decât ceea ce este cerut de universitate, curs specific workcompleted, și / sau o clasificare a senior

Student fond de investiții administrat

La Universitatea McMurry, puterea este plasată în mâinile studenților noștri. Acest concept este prezentat în programul nostru de gestionat Fondul de Investiții Student unic. Acest curriculum distins constă dintr-un număr de elită de studenți care gestionează un fond în valoare de $ 1.000.000.

Consiliul de Incredere McMurry a alocat 1.000.000 $ din dotarea universității de a finanța portofoliul de acțiuni pe piața internă, în întregime asamblate și gestionate de către studenți McMurry Business. Odată ce a acceptat în această secvență în două semestre de clase de finanțe de nivel superior, elevii vor cerceta stocuri de cumpărare, să ia decizii pentru achiziționarea sau vânzarea de acțiuni, și să prezinte concluziile lor la colegii lor.

Nu există nici un substitut pentru acest tip de experiență valoroasă "lumea reală" pentru studenții interesați de portofoliu și de gestionare a investițiilor și industria serviciilor financiare.

McMurry Studenții din Londra

Pentru un număr de ani, Școala de Afaceri, în colaborare cu Școala de Științe Sociale și Religie, a oferit cursuri între semestre pentru studenții McMurry din Londra, Anglia. Un grup de studenți și de facultate, însoțiți de diferiți membri ai comunității, de călătorie la Londra pentru o experiență educațională captivantă. Ei se întorc înainte de începerea semestrului de primăvară.

elevii McMurry pot lua două clase pentru o perioadă maximă de șase ore de credit. Cursurile de afaceri oferite sunt Management Internațional și Marketing Internațional. Un curs de religie, Wesley în Londra, este oferit, împreună cu un curs de istorie, Roman Londra.

Business facultate aranja vizite la fața locului pentru companii din zona de la Londra, iar elevii efectuează cercetări cu privire la aceste societăți înainte de călătorie. In timpul vizitelor la fața locului, studenții și facultate întâlni cu reprezentanți ai companiei, care fac prezentări și să răspundă la întrebările studenților și facultății. tururi de instalație sunt adesea incluse în vizitele la fața locului. Aceste vizite la fața locului sunt rezultatul unei planificări considerabile și programarea între facultate de afaceri și reprezentanții companiei.

studenții McMurry de afaceri și de facultate s-au făcut vizite la fața locului la următoarele societăți: Total Foods Market, British Airways, Acorne, PLC, și Lloyd.

In timpul turului Foods Market Total în Kensington, studenții de afaceri și facultate sa întâlnit cu directorul de marketing pentru magazin, împreună cu un alt membru al echipei de marketing. Studenții au auzit despre provocările prezentate de către o societate națională în expansiune într-o piață internațională, precum și modul în care Whole Foods sa confruntat cu probleme, cum ar fi sensibilitatea prețurilor și loialitatea față de brand.

British Airways de la Cartierul General al aeroportului Heathrow a fost locația unei alte vizite la fața locului de afaceri. Elevii sa întâlnit cu un reprezentant al BA, care a oferit informații generale în industria transportului aerian, precum și la teme specifice legate de British Airways. O parte a discuției a fost legată de extensia recenta a companiei aeriene de servicii directe între Londra și Austin, Texas, și factorii care au intrat în această decizie.

Cu ajutorul Dr. Pește, Mark, fost membru al facultatii McMurry Marketing, care locuieste in prezent in Marea Britanie, studenții și facultate au vizitat birourile Acorne, PLC, o companie situată în afara Londra, care este specializata in experienta de marketing. Cu licența lor de a utiliza numele Virgin din Regatul Unit, care le-au dezvoltat afaceri pe piețele de afaceri și de consum pentru carduri cadou și bonuri care sunt rambursabile pentru experiențe, cum ar fi baloanele cu aer cald, cursuri de gătit cu bucătari celebritate și de conducere mașini exotice . În compania Principals descris modelul lor de afaceri pentru studenți.

Timp de mulți ani, studenții McMurry au posibilitatea de a vizita Lloyd, cea mai mare piata de asigurari din lume. Este o oportunitate deosebită pentru elevi de a experimenta un 325 ani de afaceri vechi, care funcționează ca un sindicat pentru a oferi o acoperire de asigurare, de multe ori pentru tipurile de riscuri pe care nimeni altcineva nu va asigura.

elevii de afaceri vizita, de asemenea operațiuni de vânzare cu amănuntul semnificative din Londra, pentru a face comparații între aceste puncte de vânzare și întreprinderi similare din Statele Unite ale Americii. Studenți la cursuri de Religie și istorie au cerințe de curs separate pentru a satisface, cum ar fi zonele de explorare în cazul în care zidul roman original este încă vizibil.

Pe lângă îndeplinirea activităților de curs necesare, elevii au timp pentru a experimenta oportunitățile istorice și culturale prezentate de Londra. Elevii vizitează de obicei de război Muzeul Imperial (de asemenea, site-ul Muzeului Britanic al Holocaustului), British Museum, Muzeul orașului Londra, Turnul Londrei, Catedrala Sf. Paul, și Westminster Abbey. Multi studenti vor participa la serviciile de la Chapel Wesley la Londra si se va vedea spectacole la teatre din Londra.

Întregul grup de călătorie a făcut o excursie de o zi la Paris, Franța, în tren Eurostar Chunnel. În timpul lor scurt la Paris, călătorii au bucurat de un tur cu autocarul cu motor cu ghid al orasului, cu opriri la Turnul Eiffel și Muzeul Luvru, unde au văzut Mona Lisa, Victoria inaripat, Venus din Milo, și alte tezaurele colecție Luvru. Grupul de călătorie experimentat, de asemenea, un tur ghidat al Palatului Westminster, care a inclus Camerele Parlamentului.

Această călătorie oferă studenților cu o oportunitate de a vedea aplicarea lecțiilor la clasă într-un context internațional. Chiar dacă este o scurtă experiență, impactul unei astfel de excursie pe studenții noștri nu ar trebui să fie diminuate. Pentru mulți dintre studenții noștri, aceasta este o oportunitate de schimbare a vieții.

Avocații Student afaceri

Una dintre misiunile McMurry sunt de a activa excelenta pe tot parcursul comunității universitare. In School of Business, excelenta poate fi văzut în echipa noastră de avocați de afaceri Student. Acest grup de studenți de afaceri sunt numiți de către facultatea de afaceri pe criterii cum ar fi: performanța în clasă, campus și implicarea comunității, inițiativa individuală, precum și capacitatea de a funcționa ca un membru al echipei. Ele sunt prezentate cu posibilități suplimentare de a lucra în rețea cu Consiliul consultativ School of Business, absolventii de respectat, și viitorii studenți.

Acționarii de afaceri

Acționarii Business este un club care a fost creat de către elevi în Școala de Afaceri. Ei găzduiesc evenimente de afaceri, cum ar fi de afaceri Dejunul Talk (BLT), aduce vorbitori invitați în campus, și să furnizeze informații pentru viitoarele cariere de afaceri. Această organizație este o modalitate foarte bună pentru studenții de afaceri la rețea cu absolventii și să se distreze.

dincolo de McMurry

McMurry University School of Business absolvenți de muncă în

 • contabilitate
 • Reclame
 • bancar
 • afaceri
 • Finanțe corporative
 • antreprenori
 • Planificator financiar
 • Educație
 • Guvern
 • Facultate
 • Bancare de investiții
 • lege
 • marketing
 • Media Cumpărători
 • Analistii de cercetare de piață
 • Administrator retea
 • Analist programator
 • industriile de servicii
 • Magazin Managerii
 • Analist de sisteme
 • Managementul sistemelor
 • turism
Program predat în:
Engleză
McMurry University

Vezi 4 mai multe cursuri de la McMurry University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date