De licență în arhitectură

Effat University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în arhitectură

Effat University

Arhitectura provine de la aceleași origini ca și alte manifestări universale ale culturii materiale. Cu toate acestea, artefactele desemnate ca arhitectura posedă o scară, permanența și o influență omniprezentă unic printre eforturile umane. Aceste calități da disciplinei o importanță culturală care puține alte profesii se bucura.

Studiul de arhitectura este preocupat cu probleme complexe, interdisciplinare. Unele probleme sunt în primul rând individuală și practice: nevoia umană de bază pentru adăpost și dorința de a născoci forme eficiente, adecvate pentru modelele din viața de zi cu zi.

Arhitectura servește, de asemenea, un scop mai mare, exprimând valorile de viață ale unei culturi. Ea dă formă, ordine și proporție a activităților umane. Practica de arhitectura de azi necesită contribuții coordonate dintr-o varietate de domenii. Prin urmare, studiul de arhitectură la Universitatea Effat investighează principiile și aplicațiile de tehnologie, artă, științe umaniste, inginerie, științe fizice și sociale, de afaceri și de management.

Bachelor of Science în grad grad Arhitectura este destinat pentru studenții care doresc o carieră profesională în arhitectură. Curriculum-ul este conceput pentru a satisface cerințele pentru a pregăti absolvent de practică profesională în Arabia Saudită și în întreaga regiune.

Viziune

Departamentul de Arhitectură adoptă abordare contextuală care să asigure durabilitatea culturii indigene înrădăcinată în identitatea locală în timp ce aplicarea teorii și tehnologii arhitecturale contemporane. Facultate și studenți aspiră pentru a satisface cererea de creștere urbană, industrială și economică continuă a națiunii sub auspiciile culturii islamice prin integrarea de proiectare, cercetare și practică în curriculum.

Misiune

Departamentul de Arhitectura se angajează să excelenta academica, care este cu adevărat relevant pentru nevoile țării și absolvirea de arhitecti cu înaltă calificare de sex feminin; care sunt creative, inovatoare, și expresiv de sine în context. Facultate și studenți la Facultatea de Arhitectură sunt gânditori holistice, conștient de sine și participanții la deservesc comunitatea lor prin cercetarea și dezvoltarea mediului urban. Ele împărtășesc experiențe de învățare pentru a dezvolta o înțelegere a nevoilor clienților și utilizatorilor sensibile într-o arhitectură semnificativ echilibrat.

Oportunități de carieră

Absolvenții programului sunt pregătite pentru o carieră ca practicarea arhitecți, fie în sectorul privat sau în agențiile publice. Absolvenții sunt bine instruiți pentru a efectua mai multe sarcini de arhitectură de la începuturile prin-programare de la utilizatori și care se confruntă cu constrângeri de mediu, la dezvoltarea unui set coordonat de documente de construcție.

Absolvenții de maiorul Architecture sunt, de asemenea, calificat să urmeze studii suplimentare la nivel postuniversitar în universități de prestigiu de peste mări.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Arabia Saudită - Jeddah, Makkah Province
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Arabia Saudită - Jeddah, Makkah Province
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala