Read the Official Description

Licențiat în textile și Arte Fibre

Textile și fibre Arts oferă o gamă largă de experiențe de studio care pregătesc artiști de fibre, textile și designeri de moda pentru practica profesională. Elevii obține expunerea la abordările tradiționale și contemporane de țesut, design textil și design vestimentar, și sunt încurajate să dezvolte abordari inovatoare pentru aceste zone.

ÎNSCRIERI CRITERII:

  • Minimă de cinci (5) subiecți CXC cu clasele 1-3 minimum cinci (5) "O" Nivelul GCE (gradul 3 dupa 1998) sau cu clasele A la C.
  • Fie de cel puțin 17 ani de la momentul admiterii.
  • Limba engleză la CXC / GCE nivel (sau echivalent) este obligatorie pentru toți solicitanții.
  • Arte Vizuale de la CXC / GCE nivel (sau echivalent) este avantajoasă pentru solicitanți.
  • PORTOFOLIU: Solicitanții sunt obligați să prezinte un portofoliu de lucrări originale pentru evaluare. Portofoliul ar trebui să conțină nu mai puțin de cincisprezece (15) piese de opera de arta recent, de exemplu, desene realizate de observare, inclusiv peisaj, încă de viață, auto-portret sau figura desen. Diapozitive sau fotografii sunt acceptate de la solicitanții de peste mări.
  • LIMBA ENGLEZĂ Cerințe: Solicitanții ale căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să ia Test de limba engleza ca limba straina (TOEFL). Candidații se pot înscrie pentru examenele TOEFL la www.ets.org / TOEFL.
Program taught in:
Engleză

See 17 more programs offered by Edna Manley College of the Visual and Performing Arts »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019