Citește Descrierea Oficială

Repere Programul

Majors biologie pot obține fie un BA sau un grad BS prin completarea 36 până la 48 de credite de biologie în una din cele trei piese în programul de biologie. Pista tradițional este foarte potrivit pentru studenții interesați în medicină (pre-medicina, asistent pre-medic, pre-Chiropractic, pre-stomatologie, medicină pre-veterinare, sau pre-optometrie) sau absolvent de programe.

Majors biologie sunt obligate să ia cel puțin un curs și să câștige un grad de C sau mai bine de la fiecare din cele șase categorii de conținut biologie.

În cerere, versatil domeniu de studiu

Biologia contemporană este unul dintre domeniile cu cea mai rapidă creștere ale științei; este în același timp extrem de interesant, relevant și provocator. Biologii folosesc idei inovatoare și tehnologii revoluționare se confruntă multe dintre cele mai presante probleme ale lumii.

Programul de Biologie Millikin oferă studenților cu pregătire larg în biologie modernă, pe care le pot folosi să urmeze o carieră în orice zonă a științelor vieții. Programul nostru de pre-profesional pregătește studenții pentru medicale, dentare, optometrie, chiropractic, veterinar, medic asistent, terapie fizica, terapie ocupațională și programe postuniversitare de tehnologie medicală. Biologie are, de asemenea, programe de care pregătesc studenții pentru școală absolvent de a obține grade avansate pentru o carieră în cercetare și / sau predare. Programul de educație secundar pregătește pe studenți pentru predarea la nivel de liceu.

Studenți program de pre-universitare care doresc să meargă la școală absolvent de a obține grade avansate pot urmări fie pista de biologie tradițională sau pista Biologie Celulara si Moleculara, în funcție de interesele lor specifice; ar trebui să aibă, de asemenea, experiență în cercetare.

b

Domenii de studiu

  • biologie
  • Educație Biologie
  • Biologia Mediului
  • Biologie moleculara si celulara
  • Minorii

Planul de studiu eșantion

Acest plan de studiu arata tipurile de cursuri s-ar putea lua ca un student în această mare. Acest lucru este pur și simplu prezentat pentru a oferi o previzualizare realist de cursuri dumneavoastră. După ce se înscrie la Millikin, un consilier de facultate vă va ghida prin procesul de selecție cursuri care vă vor ajuta să absolvi la timp de la Millikin. În timp ce această probă demonstrează un plan de studiu care acoperă opt semestre, cale academic fiecare elev este unic și cronologie dvs. poate arăta diferit.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Millikin University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019