Citește Descrierea Oficială

Departamentul de Chimie și Fizică oferă o diplomă de licență în chimie. Chimie se concentrează pe studiul materiei și schimbările pe care le suferă; ca atare, ea cuprinde un spectru larg de domenii, inclusiv biochimie, medicină, meteorologie, inginerie, arheologie, electronice și psihologie. De obicei, studenții noștri sunt selectate ca stagiari de vară de la site-uri pe intreg teritoriul Statelor Unite. Elevii recente au lucrat la Kent State University, Universitatea din Alabama, University of Southern Mississippi, Universitatea din Pittsburgh, si USDA Agricole Centrul de Cercetare de la Poplarville, MS.

După un program de licență de 4 ani în chimie, absolvenții noștri lucrează în guvern, industrie, sau educație; alții urmări în continuare școală-educație, inclusiv absolvent, scoala medicala, scoala farmacie, sau alte profesii de sanatate. În prezent, Departamentul are absolventi de facultate de la Universitatea din Alabama, Universitatea Carnegie Mellon, și University of Southern Mississippi și în scoala medicala de la Universitatea din Mississippi Medical Center si Universitatea Yale Medical Center.

Elevii de planificare să majore în chimie ar trebui să caute sfatul scaun departament sau consilier academic cu privire la alegerea de cursuri care va satisface cerințele specifice ale programului lor de interes. Majors chimie de planificare pentru a preda ar trebui să se consulte cu președintele departamentului sau consilier academic în ceea ce privește cerințele prevăzute de Departamentul Mississippi de Educație pentru a câștiga de licență educatorul de bază a lui. Studentul care alege să majore în chimie trebuie să îndeplinească cerințele Universitatea de bază pentru diploma de licenta, precum cele prezentate mai jos.

Standarde pentru Admitere

  • Bobocilor Completați cererea de admitere de licență - Trimite din taxa de cerere de 40 dolari - Trimite la ACT-ul oficial sau scoruri SAT - Trimiteți oficial transcriere liceu - Trimite în dovadă de rujeola, oreion, rubeola (ROR) imunizari (trebuie să fi avut o singură lovitură MMR în ultimii zece ani sau două fotografii MMR in viata) -. Dacă ați luat cursuri de colegiu în timpul liceului, sunați la colegiu și să le cereți să ne e-mail o transcriere oficială și definitivă colegiu.

Vezi 8 mai multe cursuri de la William Carey University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
350 USD
pe oră de credit