De licență în contabilitate

Stamford International University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în contabilitate

Stamford International University

În conformitate cu Deloitte există o cerere puternică pentru contabilii din ASEAN și din întreaga lume. Studierea contabilitate vă poate ajuta să vă pregătiți pentru alte denumiri, cum ar fi CPA, ACCA, CFA, si CIMA. O carieră în contabilitate vă poate duce la partea de sus a oricărei organizații.

Studenții înscrierea într-un program de contabilitate va învăța Contabilitate financiară, Contabilitate de gestiune, stabilirea bugetului, audit, fiscalitate, și să fie capabil de a comunica idei complexe concis. Programul de contabilitate oferă abilitățile de hard și Contabililor nevoie abilitățile moi pe care le va diferenția de alții.

lui Stamford Programul de contabilitate este unul dintre doar câteva programe internaționale de contabilitate bilingve și în toate Tailanda. Acesta oferă competențe de locuri de muncă gata și utilizează starea de tehnologie de ultimă oră pentru a oferi programului. Personalul este bine calificat, cu majoritatea care dețin o denumire de MBA și CPA sau alte denumiri profesionale de contabilitate. Multe dintre creditele pot fi transferate denumirilor profesionale de contabilitate.

Oportunități de carieră

O carieră în contabilitate poate avea loc într-o gamă largă de industrii on-line și off-line. Este un domeniu în cerere mare. oportunități de carieră se numără:

  • CEO sau Președinte
  • CFO
  • TREZORIER
  • director de finante
  • Manager financiar
  • Controlor financiar
  • Partener de audit
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Thailanda - Bangkok
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Thailanda - Bangkok
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala