Citește Descrierea Oficială

Dimensiunile operaționale și artistice merg mână în mână

Mijloacele audiovizuale joacă un rol-cheie în furnizarea de informații, în educație și în divertisment. Principalul design al audiovizualului te învață să proiectezi imagini și sunet. Veți învăța tehnici audio și de cameră, tehnici software, metode de producție și dezvoltare de concepte.

Tutorii noștri au o pregătire teoretică și profesională solidă: Sunt cercetători, editori de scenarii, designeri audio-vizuale, designeri de mișcare, designeri interactive, artiști vizați, editori și tehnicieni de cameră sau audio.

Este de așteptat ca elevul să aibă un nivel de cunoștințe de bază în domeniul designului audio-vizual și al imaginilor, precum și un interes în povestiri. Elevii sunt așteptați să exploreze și să-și asume riscuri, să accepte (și chiar să îmbrățișeze) eșecul. Veți învăța să reflectați asupra propriei dvs. lucrări și a colegilor dumneavoastră.

Misiunile pe care le veți lucra vor fi parțial definite de un client și parțial de propriile dvs. domenii de interes. Veți dezvolta propriul limbaj vizual. Veți învăța să colaborați în cadrul unei echipe. Veți învăța să jucați și să comunicați ideile dvs. clienților, echipajului și publicului. În cele din urmă veți lucra la realizarea unui produs final adecvat pentru o prezentare publică.

În Prima parte a studiilor, Veți învăța să dezvoltați producții audiovizuale. Vei face producții de un minut pentru lansare pe internet sau la televizor, pantaloni scurți pentru cinematografe, instalații audiovizuale pentru VJs sau pentru proiecție pe clădiri, antivirali internet sau producții audiovizuale autonome, imagini, pentru un perete video sau o primă documentare persoană.

La jumatatea celui de-al doilea an, veti intra mai adanc in tehnicile de cunostinte si povestiri din prima parte. În al treilea an, vei face un stagiu si in ultimul an vei face un minor într-una din cele trei practici: autonome, social sau comercial. După absolvire, se poate lucra ca un designer all-a rundă audiovizuale, un producător audiovizual interactiv, director sau designer de grafică de mișcare.

img

Oportunități de carieră

 • Designer audiovizual complet
 • Producătorul audiovizual interactiv
 • Director
 • Motion graphic designer
 • Editor
 • Designer interactiv
 • (Audio) artist vizual

crearea de Pionieri

Nostru Cu succes absolvenții de design audiovizual includ: Willem Baptist (câștigătorul Golden Gate Award); Roeland de Bruïne (cunoscut pentru formatul de televiziune "Truman"); Michel van den Burg (enumerate în Hot100); Jeroen Houben (cunoscut pentru videoclipuri "Sef" si "Yellow Gheara" și filmul de scurt metraj "Ne pare rău"); Jurjen Versteeg (Vimeo Premiul câștigător și la fondator Forma și partener); și Bero Beyer (cunoscut pentru "Paradise Now").

Lista de verificare a portofoliului

Tu esti …

 • talentat în artele vizuale?
 • independent și responsabil?
 • dedicat și motivat?
 • antreprenoriale?

Apoi, vizita una din zilele noastre deschise sau deschise seara - și să aducă portofoliul dumneavoastră! - Și se aplică pentru admitere.

Ce

O selecție de 10-15 de lucrări care au fost precedate de un proces creativ

De exemplu: desene, obiecte, fotografii, filme, jocuri, animatii, fashion (accesorii), mobilier, modele, desene, postere, campanii, picturi, artefacte utilizabile și sculpturi. Puteți să publicați și să prezinte toate acestea într-un dosar de portofoliu tradițional îngrijite, dar puteți folosi, de asemenea, diferite metode: de lucru 3D pot fi aduse într-o cutie (carton), digital de lucru poate fi prezentat pe un laptop sau tabletă.

Vă rugăm să rețineți: în afară de aceste lucrări, vă rugăm să ne arătați câteva alte lucruri create. A face o selecție atentă între cele două. În acest fel, putem evalua în ce măsură ai o perspectivă în propriile calități și propria muncă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Willem de Kooning Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date