Citește Descrierea Oficială

Licențiat în design Divertisment

Divertisment de design este chiar în centrul experienței vizuale de emisiuni TV, filme, reclame, jocuri video, proiecte de animație și parcuri tematice.

Gradul: Bachelor of Science

Proiectarea de noi lumi, personaje și obiecte care nu au fost observate înainte necesită o mare imaginație, dar, de asemenea o înțelegere a modului în care sunt lucrurile construite și cum să comunice cu oamenii care vor construi aceste noi lumi.

Curriculum Entertainment design Art Center ajută pe elevi să dezvolte abilitățile și să se concentreze creative necesare de designeri concept în industria de divertisment.

Departamentul nostru este relativ nou, dar absolventii Art Center sunt lideri în domeniile de animație, jocuri video, film și televiziune. Mulți lucrează în butucii de aceste industrii din apropiere, aducând expertiza lor în sala de clasă ca facultate și lectori vizitează. Pe parcursul primelor patru termeni, elevii primesc o educație riguroasă în desen randare, construcție de model și sculptură, precum și o introducere a instrumentelor digitale 3D. Programul se încheie cu un proiect senior axat pe un domeniu deosebit interes artistic și profesional.

În ultimii ani, studenții care doresc o carieră în design de divertisment a luat o combinație de ilustrare și de design industrial clase de a dezvolta abilitățile și a portofoliului lor. Astăzi, Program de divertisment de design Art Center include și extinde asupra punctele forte ale ambelor discipline.

Studentii nostri au posibilitatea de a colabora cu colegii din alte departamente Colegiu prin transdisciplinare Studios și Designmatters proiecte, în cazul în care le pot aplica abilitățile de cauze comerciale și non-profit.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Art Center College of Design »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare