Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science in Mobilă Design si Fabricare

GMIT Letterfrack Campus

Acest program produce absolvenți cu înaltă calificare, care combina punctele lor forte creative cu tehnologie de fabricație în proiectarea și în realizarea de produse de mobilier inovatoare. Programul dezvoltă abilități în utilizarea tehnicilor tradiționale și include cerința de competență în proiectarea asistată de calculator (CAD) și fabricarea. Această abordare largă permite absolvenților să intre pe segmentul industriei pe care majoritatea apelează la ele, variind de la ateliere de lucru bazate ambarcațiuni pentru producătorii de mobilier modern. atenție Keen este acordată design-ului inteligent care abordează aspecte precum piață, competitivitatea, costul și de mediu, iar aceste criterii sunt strâns legate de capacitatea absolvenților de a produce de înaltă calitate, prototipuri de produse de mobilier.

Pe tot parcursul programului un număr de proiectare provocator și să facă proiecte sunt stabilite, iar acestea stau la baza unui bloc intensiv de plasare de muncă, care pot fi întreprinse în Irlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Europa, Australia și alte părți ale lumii.

Module program


Anul 1: A învăța să înveți, Fundația Desen, Materiale, Tehnologia de fabricație, Grafică tehnică, matematică, istorie Mobilă și procesul de proiectare, mobilier Construcții și Proiecte 1

Anul 2: Stiinte Aplicate, Grafică Aplicată și Aplicații informatice, Management și Economie, Tehnologii Avansate De fabricație, Istorie Design Industrial, Design si Studii Vizuale si Proiecte 2

Anul 3: CAD / CAM, dezvoltare de produse, Proiectare si inovare, Proiecte comerciale și de lucru de Plasament, marketing și finanțe și de reglementare Mediu

Oportunități de carieră


Absolvenți cu o gamă largă de funcții abilități și competențe la diferite niveluri în industria mobilei. Acestea funcționează, de obicei, la nivel de conducere de rang inferior în cazul în care, cu un amestec de design și gratuit de fabricație de cunoștințe, acestea pot contribui la: fabricarea, dezvoltarea de noi produse, prototipuri, modelare 3D și generarea de prezentări detaliate și schițe de lucru. Absolvenții pot căuta, de asemenea poziții ca factorii de decizie de cabinet / mobilă din industrie bazată pe ambarcațiuni și, după obținerea experiența în domeniul industrial, poate continua să stabilească propriile lor afaceri.

Alte informații esențiale

  • Programul implică formare în utilizarea unei game largi de utilaje pentru prelucrarea lemnului.
  • studenții din primul an trebuie să achiziționeze instrument, siguranță și kituri de proiectare la inregistrare pentru acest program, care sunt obținute și specificate de GMIT.
  • Se recomandă ca solicitanții să aibă un European Computer Driving License (ECDL) calificare.
  • Este de dorit ca solicitanții au studiat arta sau Design si Comunicare Grafică pentru a părăsi nivelul de certificat.
  • O destinație de plasare vastă de lucru pe cinci luni, ceea ce poate avea loc în Irlanda, Marea Britanie, SUA, Australia sau alte locații, este încorporată în anul trei, și oferă studenților o experiență industrială esențială, relevantă.
  • Un termen de studiu într-un Institut al treilea nivel de peste mări pot fi, de asemenea, luate în considerare, în locul plasării industriei.

Follow-on Studii


Absolvenții pot aplica pentru locuri de pe patru ani de Bachelor of Science (Onoruri), in Mobilă Design si Fabricare la GMIT Letterfrack.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date