Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Design direct și interactiv

Dacă v-ați cumpărat ceva din catalog J. Crew sau pe Amazon.com, a primit o broșură colegiu în e-mail, sau au semnat o petiție on-line pentru un candidat politic, ați văzut marketing direct / interactiv în acțiune. Ca și alte marketing, marketing direct face cercetare, de a identifica clienții, selectați media (TV, direct mail, internet), și de a crea o campanie. Dar, mai degrabă decât ghici dacă mesajul a lucrat, ei urmări răspunsul consumatorului. Cât de mulți oameni (și de ce vârstă, grup etnic, nivelul de venit), denumit numărul din catalog, au făcut clic pe butonul de pe site-ul, sau a mers la magazin pentru "cadou cu achiziția" lor? Pentru că în marketing direct pot masura rezultatele, ei pot face următoarea campanie chiar mai bine.

Marketing direct (DM) este vorba de vânzare nu doar produse, ci idei. Mai multe organizații, cum ar fi campanii politice și grupuri de advocacy sociale, îl folosesc pentru a crește gradul de conștientizare a-și fonduri pentru-cauza lor. Multe industrii și companii, inclusiv branduri de lux, cum ar fi abordarea orientată și costuri mai mici, ceea ce face direct și marketing interactiv un domeniu de creștere.

În acest program, veți învăța să campaniile de ambarcațiuni care produc rezultate. Vei studia internet marketing, planificare media, și de marketing direct, și de a obține experiență hands-on, care include dezvoltarea de campanii cu multiple fațete pentru produse reale. O facultate de profesioniști care lucrează aduce expertiza curentă la clasă, și vă conectează la această industrie dinamică.Repere

  • FIT oferă o diplomă țării numai de licență în marketing direct și interactiv.
  • Marketingul direct și interactiv este segmentul cu cea mai rapidă creștere a industriei de publicitate și de marketing.
  • de membru facultate FIT este în Fundația Marketing Direct Educațional, Marketing Direct Club din New York, Idea Direct Marketing Exchange (DMIX) oferă studenților cu suport vastă industrie.

În acest program, veți:

  • experiență în industria într-un stagiu la un răspuns sau e-commerce companie lider directe, cum ar fi J. Walter Thompson, Gucci Online, sau Wunderman / Y & R.
  • face conexiuni cu directori din industria de la marketing si interactive companii directe din New York City.
  • primi un student de membru plătită Clubului de Marketing Direct din New York.
  • participa la conferințe din industrie și de a concura pentru burse sponsorizat de industrie.
  • au o oportunitate pentru un stagiu de vară de la Londra.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Fashion Institute of Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019