Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Design Interior

Design interior este mai mult decat aranjarea mobilei. Ea a evoluat într-o profesie cu multiple fațete care se ocupă cu medii complete, care nu numai că este plăcut, ci sporesc sănătatea și siguranța utilizatorului. La fel ca alte programe de design interior, încurajăm viziune creativă și de a dezvolta abilități, dar design-ul creativitatea singur nu te va face cu succes un designer de interior de lucru. La FIT, subliniem abilitățile practice care aveți nevoie pentru a obține proiectul făcut. Până în momentul când absolvent, vei putea imagina spații și mari știu cum să le construiască, de asemenea.

Programul de design de interior FIT a fost pregătirea studenților pentru succes timp de mai mult de 50 de ani. Acest program riguros, multidisciplinar combină studiul academic al istoriei și teoria designului interior, cu practic, hands-on proiecte. Vei colabora cu practicieni de lider în New York City, capitala de design al lumii. În clasele predate de către profesioniștii din industrie, veți învăța tehnici de redactare, modelarea pe calculator, iluminat, materiale și metode, cu accent pe durabilitate și sănătatea utilizatorilor și siguranța.

Repere

  • Programele de design interior FIT sunt acreditate de către Consiliul pentru Acreditare Design Interior (CIDA).
  • Cursuri de certificare îndeplinesc National pentru Design Interior Calificare (NCIDQ) Examen de certificare și statul New York (Certified designer de interior), cerințele de eligibilitate.
  • Cu aproximativ 400 de studenți, programul FIT Designul interior este cel mai mare de acest gen din New York City.
  • Facilitățile de nivel profesional includ un laborator de iluminat, design grafic centru de reproducere, și modelul de luare magazin.
  • Proiecte acoperă o gamă largă de spații interioare, inclusiv reședințe, hoteluri și restaurante, magazine, setări istorice, spitale și locuințe de susținere.

În acest program, veți:

  • lucreaza cu designeri de interior din New York, de iluminat, designeri, graficieni și arhitecți în stagii de la firme de top cum ar fi Gensler, Arhitecti interior, si Rockwell Group.
  • rețea cu profesioniști din industrie și de a lucra cu colegi pe proiecte de design interior Club.
  • exersa abilitățile pe proiecte de clasă, care includ rezidențiale, corporate, de vânzare cu amănuntul, ospitalitate și setările instituționale.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Fashion Institute of Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019