Citește Descrierea Oficială

Protecția mediului și managementul mediului

Despre școală / organizație:

Facultatea de Inginerie Chimică a fost înfiintat în 1930. Profesori de conducere cu grade de doctorat sau doctor în științe grade elevii antrenați pentru a deveni personal calificat în domeniul fundamental și chimie și tehnologie chimică aplicată. Studenții noștri au posibilitatea de a studia și de a lucra la laboratoarele chimice cele mai moderne, dotate cu facilități moderne. Există, de asemenea, o clasă de calculator, care oferă acces la bazele de date necesare și reviste științifice.

Despre Universitatea (istorie, îmbunătățiri moderne, misiunea școală, premii / acreditari)

Infiintata in anul 1914 Universitatea Tehnică Samara State este angajat în puritatea științei, cercetării și inovării. Scopul nostru este de a facilita nevoile pieței în domeniile pe care ne-am specializat cu elevii echipate cu abilități direct aplicabile. Si putem spune cu sinceritate că absolventii de invatamant superior care a pus cu succes în practică cunoștințele dobândite.

In zilele noastre Universitatea cuprinde 3 campusuri principale, 17 clădiri de învățământ, 8 cămine, mai mult de 50 de centre de cercetare, 2 complexe sportive si 3 centre de recreere.

Universitatea este licențiat de către Ministerul Educației și Științei al Federației Ruse de a pune în aplicare activitatea educațională în domeniul învățământului superior (Licență № 1938 din 17 februarie 2016). Universitatea este acreditată de Ministerul Educației și Științei al Federației Ruse (Certificat de Acreditare stat № 1676 din 22 ianuarie 2016).

Lucruri care fac programul special

Programul își propune să formeze competențe speciale, oferind absolvenților posibilitatea de a rezolva sarcini profesionale în cercetare și dezvoltare, crearea și punerea în aplicare a energiei și a resurselor de economisire, tehnologii ecologice în producția de produse chimice anorganice de bază, produsele de bază și fină produse chimice, materiale plastice, produse de rafinare a petrolului, gaze și combustibil solid, de sinteză microbiană, produse farmaceutice și produse alimentare, dezvoltarea de metode de tratare cu deșeuri industriale și menajere și materii prime secundare.

Programul are ca scop de a instrui persoane pentru activități profesionale și de cercetare în domeniul protecției mediului și de management de mediu.

Acest program a fost creat datorită cererii ridicate pe specialiștii în managementul de mediu și de domeniile de protecție a mediului. Programul dezvoltă o colaborare strânsă cu industria, în special, noi lucrăm cu cei mai mari rafinării de petrol din Rusia și companii, cum ar fi "ulei de rafinărie Kuibishev", "Samara Oil and Gas", "Transneft" și "Rosneft".

Rezultatul pentru absolvenți

Absolvenți calificați cu studii teoretice și practice excelente, o capacitate de adaptare ridicată, care este baza de inginerie de succes, de cercetare, de management, și munca de organizare în aproape toate sectoarele economiei, educației și științei.

Absolvenți dobândi cunoștințe și abilități care să le permită să facă față provocărilor proceselor tehnologice și a sistemelor din domeniul siguranței mediului, energiei și resurselor, pentru a generaliza rezultatele cercetării aplicate pentru a fundamenta și implementa activități legate de ingineria mediului, să elaboreze măsuri pentru utilizarea globală de materii prime pentru a înlocui materiale rare, metode de eliminare a deșeurilor.

Termenele de aplicare

Procedura de solicitare pentru programul se încheie pe 19 august

Datele de începere

Procedura de aplicare pentru programul începe pe 1 iunie

Procesul de admitere

  • Se completează un formular de cerere - e-mail formularul de cerere, o copie a pașaportului și a copiilor documentelor educaționale în limba engleză sau în limba rusă.
  • Așteptați răspunsul oficial de la University (aproximativ 2-3 săptămâni) - Traducere și notarize documentele educaționale în Ambasada Federației Ruse în țara dumneavoastră - Se aplica pentru o viza student în țara dumneavoastră - La sosirea la Samara prezinte toate documentelor originale semnează contractul și să plătească taxa de școlarizare pentru primul semestru / an

Solicitanții care nu vorbesc limba rusă sunt înscriși pentru un an de curs pregătitor, să ia un examen de limba rusă, iar după aceea să prezinte documentele pentru programul de studii.

Cerințe de intrare (de limbă, de studii sau de formare profesională anterioară, etc.)

examene de intrare:

1) Matematica
2) Fizică
3) Rusă

Lista de documente:

  • pașaport internațional
  • Card de migrare (veți obține de la controlul transfrontalier rus)
  • 6 fotografii color (dimensiune 3 x 4)
  • documentelor educaționale (certificatul de liceu) și copiile certificate ale acestora, traduse în limba rusă și legalizate de un avocat certificat în țara de origine a candidatului.
  • un certificat de sănătate, eliberat de organismul oficial al țării de origine și certificatul medical original care se dovedește rezultat HIV negativ luat în ultimele 30 de zile

Lungimea programului

4 ani de studiu full-time

Cost

126200 ruble pe an

Informații burse

Solicitanții internaționale au posibilitatea de a primi burse din partea guvernului rus. Pentru a aplica pentru astfel de burse ar trebui să contactați biroul reprezentant al Rossotrudnichestvo în țara de domiciliu.

Program predat în:
Engleză
Rusă

Vezi 9 mai multe cursuri de la Samara State Technical University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
82,400 RUB
126200 ruble pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date