Citește Descrierea Oficială

OBIECTIVE

  • Pentru a oferi o bază de cunoștințe bune de studii economice și acele zone cu metode de investigare care pot fi utilizate în economie
  • Pentru a garanta o cunoaștere aprofundată a organizațiilor și lumea muncii și de a oferi studenților cu abilități practice.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

  • Cercetător în economie în instituții publice și private, în administrația locală și națională, în cooperative, societăți și asociații sindicale
  • poziții profesionale în domeniul inovării, resurse umane, tehnologia informației și comunicațiilor.

CURRICULA

economie

TESTE DE INTRARE

Nu există nici un test de selecție pentru înscriere în curs, dar există un test pentru a stabili nivelul inițial al elevului de competențe. Studenții înscriși în primul an, desigur, lor li se cere să fi atins un nivel de competență în:

  • Englez
  • matematică

În fiecare an, testele de intrare sunt deținute în luna septembrie.

SERVICII OFERITE PENTRU CURS GRADUL

Admitere

Admiterea la universitățile italiene este posibilă numai în cazul în care studentul deține o diplomă di maturità (Niveluri de "A" / Școala Superioară Certificat) a câștigat după 5 ani de la un liceu (cu excepția Ofițer Curs de formare).

Cursuri on-line

Pe site-ul Universității, la www.unibg.it/elearning~~V diverse cursuri sunt disponibile ca parte a unui program de predare de rețea și poate fi utilizat ca un ajutor de studiu, de asemenea, de către acei studenți care nu pot participa la lecții în mod regulat. Pe pagina de internet e-learning al Departamentului de Management, Economie și cantitative Metode un curs este disponibil care arată modul în care funcționează de studiu on-line.

Meditatii

In cadrul Departamentului de Management, Economie și Metode cantitative un serviciu de îndrumare este disponibil, al cărui scop este de a ajuta elevii în timpul cursului lor de studii și de a ajuta la rezolvarea oricărei probleme pe care se pot întâlni în timpul participarea la cursuri. Acest serviciu este oferit de tutori, în colaborare cu diferitele organisme didactice, care vor consilia și ajuta studenții în alegerea planul lor de studii.

Internship

Stagiul este un aspect de integrare a activităților de formare și de predare propuse de către Departamentul de Management, Economie și Metode cantitative și permit studenților să obțină un număr de credite, în conformitate cu planul lor de studii. Stagiarul are posibilitatea de a câștiga experiență în companii sau instituții publice și să integreze cunoștințele sale din diverse discipline studiate, know-how teoretice și abilități practice.

certificare recunoscută

Englez

Studenții care posedă următoarele certificate recunoscute pe plan internațional: FCE, BEC1, Camera de Comerț Britanică (de bază), Trinity College (nivel 7), TOEFL (137-249 puncte) nu trebuie să ia testul de intrare și vor fi admiși direct în Cursul de limbă de specialitate. Studenții care posedă una dintre următoarele certificate recunoscute pe plan internațional BEC2, BEC3, CPE, CAE, Camera de Comerț Britanică (Intermediar / Avansat), Colegiul Trinity (nivel 8-9) TOEFL (250 și peste), nu trebuie să ia intrarea testare și va fi acordat 6 credite.

Informatica

Studenții care posedă o Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL) vor fi acordate 3 credite și nu trebuie să ia primul test informatic care face parte a cursului Computer Science.

Program predat în:
Italiană

Vezi 12 mai multe cursuri de la University Of Bergamo »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date