Citește Descrierea Oficială

Programul general de economie (BS)

Economia este o știință socială care abordează multe dintre cele mai dificile probleme ale timpului nostru, cum ar fi inflația, șomajul, poluarea și sărăcia. Ca disciplină bazată pe probleme, studiul economiei permite studenților să dobândească abilități analitice și metodologie aplicabile unei varietăți de opțiuni de carieră.

Absolvenții de economie sunt solicitați în domenii precum sectorul bancar, financiar, asigurări, guvern și industrie. În plus, formarea în economie oferă un fundal excelent pentru educația profesională în drept și în școlile postuniversitare de afaceri și administrație publică.

Bachelor of Science în economie este menit să ofere o opțiune mai riguroasă pentru studenții interesați de școala postuniversitară, având în vedere natura cantitativă a studiilor universitare și a profesiei în general.

Cariere în economie

O diplomă de economie vă poate oferi abilitățile și abilitățile pe care mulți angajatori le au asupra abilităților analitice, gândirea printr-o problemă și comunicarea unei soluții eficiente și flexibilitatea de a schimba cu mediul de lucru. O diplomă în economie poate duce la carieră în drept, guvern, agenții nonprofit și afaceri. Nu uitați să începeți mai devreme căutarea de locuri de muncă, iar stagiile sunt întotdeauna de ajutor. Centrul de dezvoltare a carierei UM-Flint vă poate ajuta cu multe aspecte ale căutării dvs. de locuri de muncă.

Informații despre școală universitară

În timp ce o diplomă de licență în economie deschide multe oportunități interesante, majoritatea absolvenților vor găsi avantajos să primească un grad mai mare, de obicei, după câțiva ani de experiență de lucru. Abilitățile pe care le dobândiți în timp ce obțineți o diplomă de licență în economie se pretează bine la obținerea de diplome superioare în multe domenii, cum ar fi politica publică, sănătatea publică, administrarea afacerilor, dreptul și, bineînțeles, economia.

Dacă aveți planuri de obținere a unui grad avansat, vă recomandăm să discutați planurile cu consilierul dvs. academic, astfel încât orele luate la Universitatea din Michigan-Flint să poată fi adaptate aspirațiilor dvs. de carieră.

Școala de economie universitară

Dacă doriți să obțineți un grad avansat în economie, vă sfătuim să faceți mai multe cursuri de matematică și statistică în plus față de cursurile de economie din cadrul departamentului de economie. Dacă sunteți interesat de munca empirică în economie, este recomandabilă și o clasă de limbi de programare.

Înainte de a aplica, trebuie să luați examenul Graduate Record's (GRE). În plus, unele școli necesită testul economic al subiectului GRE. Ar trebui să rețineți mai devreme datele în care sunt programate examenele GRE pentru a asigura că rezultatele pot fi incluse în aplicațiile dvs. În timp ce scorurile mari pe secțiunile cantitative ale GRE sunt importante, scorurile la testul subiectului sunt de obicei mult mai puțin importante.

Pentru a aplica, va trebui să obțineți scrisori de recomandare. Asigurați-vă că vă furnizați referințele dvs. cu un timp suficient pentru a trimite scrisorile de recomandare. Vă recomandăm să întrebați economiști pe care îi cunoașteți bine; Acestea pot include profesorii sau alți economiști pentru care ați lucrat, ați făcut cercetare, etc.

În mod obișnuit, programe separate de masterat și doctorat sunt oferite la universități pentru studii superioare în economie. Cu toate acestea, unele școli oferă doar unul sau alt program de diplomă. Pentru școlile care oferă atât programe de doctorat, cât și programe de masterat, trebuie să decideți, de obicei, programul pe care doriți să-l introduceți și să indicați alegerea aplicației dvs.

Școlile de absolvenți din economie oferă adesea finanțare, în special pentru cei înscriși în programele de doctorat, sub formă de asistență didactică, asistență de cercetare și burse. Alte surse de burse includ bursa NSF. Vă recomandăm în mod deosebit să aplicați pentru NSF atunci când aplicați pentru școala postuniversitară.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la University of Michigan-Flint, School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date