Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Fizică

Fie că sunteți studiază particulele subatomice sau superciorchinilor de galaxii, fizica oferă fundamentul pentru științele naturale. La BSC, ne-am angaja în mod activ lumea fizică așa cum am urmări perspective cu privire la modul în care funcționează. Instrumentele pe care le vom dezvolta studia un circuit electric sau înțelegerea legăturilor dintre spațiu și timp pot fi aplicate pentru a sistemului nervos uman sau aurora boreală. Împreună cu studii postuniversitare in fizica, multe dintre majors noastre de a merge pe la o carieră în medicină și stomatologie, inginerie, sau educație.

Studia fizica la BSC începe cu o secvență de două curs introductiv care introduce pe elevi la unele dintre cele mai importante concepte și teme clasice în fizică în timp ce de predare-le instrumente și modalități de a încadra problemele pe care le puteți folosi în multe domenii analitice puternice și flexibile. Dar studiază fizica la BSC merge bine dincolo de elementele de bază:

  • Prin colaborarea intensă cu profesorii și colegii de clasă, veți învăța tehnici de puternice pentru a rezolva probleme complexe, de a gândi critic, scrie coerent, și să explice ideile altora. Și profesorii vor fi unele dintre cele mai bune, inclusiv un profesor caz al anului.
  • Utilizați nostru exTerm unic ianuarie să sape adânc în interesele dumneavoastră, fie că este vorba prin independente de cercetare sau de a lua o clasă care se concentrează doar pe teoria relativității a lui Einstein sau microelectronica. Sau se ramifica în schimb: Exploreaza un subiect nu ați gândit sau de călătorie în străinătate, fără a obține off-track. Puteți petrece chiar trei săptămâni naviga o navă înalt prin Caraibe, sub îndrumarea unui profesor de fizica, de învățare de navigație celeste și mult mai mult.
  • În timpul Capstone nostru senior, vei efectua un proiect de cercetare în profunzime și să prezinte rezultatele în timpul unei conferințe pe-campus. Elevii recente au analizat observațiile spectroscopice de Jupiter si simulari de calcul proiectate de gaze ionizate care curge în jurul organelor efectuarea electric.
  • Veți studia în stat-of-the-art Elton B. Stephens Science Center și obține acces la echipamente care studentii de la cele mai multe școli nu se vedea. Va trebui, de asemenea, posibilitatea de a participa în cercetare la laboratoarele importante din întreaga lume.

Rezultatele învățării

La finalizarea majore fizică, elevii vor fi capabili să:

  • experimente de design pentru a testa ipoteze,
  • trage concluzii adecvate de date științifice,
  • explica rezultatele experimentelor la un public larg,
  • scrie clar și concis, în format de cercetare științifică
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Birmingham-Southern College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019