De licență în fizică

Greenville University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în fizică

Greenville University

Fizica încearcă să dezvolte o înțelegere de bază a tuturor formelor de materie și energie. Societatea de azi are nevoie de persoane instruite în fizică, în scopul de a menține un nivel ridicat de tehnologie în societatea noastră. Fizica foloseste tehnici matematice pentru a descrie procesele și dezvoltă idei noi, care sunt date pentru ingineri pentru punerea în aplicare. Departamentul de Fizica se străduiește să dea studenților o înțelegere a principiilor fizice de bază și arată modul în care aceste principii sunt adaptate la mai multe tipuri de oportunități de angajare în societatea noastră.

Greenville College

Pentru cei cu specializare în fizică, departamentul este pregătit pentru a satisface nevoile de trei grupuri: elevi care intenționează să predea fizica de liceu, studenții care intenționează să meargă la școală absolvent în fizică, iar studenții care se așteaptă să meargă la muncă într-un guvern sau de laborator, industriale după finisarea studiilor. Elevii pot opta pentru a finaliza fie un grad BA sau un grad BS. Studenții care se califică pentru gradul de licență trebuie să îndeplinească cerințele de limbi străine așa cum este subliniat în orientările generale ale Educației. Studenții care se califică pentru gradul BS trebuie să completeze 4 - 8 ore de credit ale unui practicum centrat pe o experiență de cercetare.

Prospectiv profesor de liceu ar trebui să planifice să finalizeze o mare de zece cursuri înainte de semestru de experiență de predare. Cursuri suplimentare includ un semestru de PHY 402 Senior Lab Fizică și PHY 350 Proiecte Curriculum Science.

Studenții care intenționează să intre în școală absolvent de fizică trebuie să aibă același curriculum ca profesor de liceu prospectiv pe parcursul anului juniori. Pe parcursul anului senior, studenții se angajeze în studiu independent, cu îndrumarea profesorilor lor. O parte a acestui studiu independent ar trebui să includă un studiu de laborator de natură de cercetare. În prezent, departamentul oferă o experiență de cercetare în domeniul fizicii atomice si nucleare. Elevii pot angaja în muncă pe-campus cu facultatea folosind accelerator de ioni departamentului și alte echipamente majore. Elevii pot deveni, de asemenea implicat în cercetarea Greenville College este de a face în colaborare cu grupul Gammasphere la Argonne National Lab. O altă opțiune este de a participa la programul REU sponsorizat de FSN, care oferă experiențe de cercetare de vară pentru studenții de la diferite site-uri off-campus. Studenții care aleg un REU pentru creditul lor ar trebui să participe la practica acest program de vară, înainte de anul lor de conducere.

Studenții interesați să lucreze în laboratoare guvernamentale sau industriale, ar trebui să completeze programa de bază. Pe parcursul anului principal al programului va fi independent în natură. Acesta va diferi de absolvent legat la școală pregătirea studenților în munca lor independentă va fi mai puțin teoretic și include tehnici de magazin și de laborator, precum și proiecte speciale de laborator.

Greenville College ofera un program de inginerie 3/2 printr-un acord de cooperare cu două școli de inginerie de top-notch; Universitatea din Illinois University si Washington din St Louis. Acest program de cinci ani are ca rezultat un burlac de arte din Greenville si un burlac de știință în inginerie din școală cooperant. finalizarea cu succes a programului de inginerie Greenville lui, cu un GPA adecvat, garantează admiterea în școli de inginerie de calitate pentru cei doi ani rămași. Se verifică indicele de sub Inginerie 3/2 pentru informare curriculum-ului.

Absolvenții programului fizicii au intrat într-una din cele trei cariere, menționat mai sus. Aproximativ o treime au intrat în liceu și de predare colegiu, iar o treime au luat poziții în laboratoarele publice sau industriale. Mai mult de jumătate dintre absolvenți au luat absolvent de muncă în fizică și-a șasea s-au finalizat Ph.D. programe. Un studiu de specializări de fizică pe parcursul anilor 1974-2004 indică 81 de absolvenți, dintre care toți au intrat absolvent de școală sau s-au angajat în domeniul ales.

Toate cele trei cursuri introductive se bazează calcul. Elevii se pot înscrie în PHY 120 și 115 MTH Calculul I concomitent. Concepte care implică calcul sunt dezvoltate timpuriu în PHY 120 manual și în curs astfel încât studenții să poată ocupa de subiectele care sunt discutate. Acei elevi cu fizica de liceu ca un fundal incepe secventa fizica, cu PHY 120. specializări fizica, pre-ingineri și profesori de gimnaziu prospectiv ar trebui să completeze întreaga secvență de fizica trei feluri.

fizica Major

Cerintele majore de fizica includ 33-37 credite în fizică și 26 de credite în chimie, informatică și matematică. Majore de fizica poate duce fie un burlac de arte sau de licență de gradul științei.

Fizica Major Prezentare generală

Fizica ca o disciplină este esențială pentru toate științele naturale. Aplicațiile sale sunt evidente în toate progresele tehnologice în societatea noastră actuală. Elevii vor găsi fizica pregătirea noastră majoră excelentă pentru școală absolvent sau pentru certificare în procesul de predare la mijlocul-școală și niveluri secundare.

Fizica este o stiinta naturala care se străduiește să explice cu exactitate materie și energie la un nivel foarte fundamental. Matematica este limba principală utilizată în domeniul de a comunica concepte care descriu calitativ și cantitativ fenomenele naturale, care nu este responsabil doar pentru fizic, dar, de asemenea, procesele chimice și biologice.

Fizica este strict o știință experimentală, ceea ce înseamnă că ideile provin exclusiv de la experimentare și observare. Majors fizica la GC va onora limitele fizicii, dar, de asemenea, să fie încurajați să-și intensifice în afara și să aprecieze și să recunoască lucrarea mâinilor lui Dumnezeu.

Cerințe de intrare

Greenville Colegiul admite studenții care doresc să realizeze o educație de arte liberale într-un context creștin evanghelic. Membrii acestei comunități sunt fie angajat la Hristos sau sunt simpatic la perspectiva crestina.

Solicitanții sunt evaluate prin considerarea înregistrării lor academice, rezultatele testelor, referințele, interviuri, și participarea la activități extracurriculare. Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, studenții trebuie să prezinte următoarele:

 • Dacă cererea este completă pentru admitere, inclusiv răspunsurile complete la eseuri de aplicare
 • Transcrieri High School
 • Transcrieri colegiu (în cazul în care studentul a urmat nici colegii anterior)
 • ACT sau înscris SAT (necesare doar de a intra Bobocilor și studenți de transfer, cu mai puțin de 30 de credite colegiu)
 • Referințe (numai dacă sunt solicitate de către Comitetul de Admitere)

Admitere Oficiul recenzii fiecare fișier individual, astfel încât toți studenții care doresc să studieze la Colegiul Greenville trebuie să completeze procesul de aplicare. Orientări cu toate acestea, Colegiul Facultatea Greenville-au stabilit, prin care deciziile de admitere sunt în general realizate, care sunt:

Bobocilor:

 • Finalizat un curriculum preperatory colegiu în liceu
 • Clasat în top 50% din clasa de liceu
 • ACT compozit de 18, sau SAT (Math + Critical Reading) de 860
 • Mare AAP Scoala de cel puțin 2,25 / 4,0

Transferuri:

 • Efectuat cel puțin 12 de credite transferabile colegiu
 • Colegiul AAP de cel puțin 2,25 / 4,0

Notă: În cazul în care un student a finalizat mai puțin de 30 de credite colegiu, apoi înregistrarea și de testare scorurile de liceu sunt, de asemenea, folosite pentru a determina admiterea.

Notă: În cazul în care un elev nu este un vorbitor nativ de limba engleză, atunci colegiul va lua în considerare TOEFEL în locul actului sau SAT pentru un boboc și poate solicita TOEFEL pentru un student de transfer.

O distribuție exactă, desigur, nu este necesară, dar Colegiul recomandă cel puțin unsprezece dintre unitățile de șaisprezece minime câștigate fi la subiecții de pregătire colegiu. Este foarte recomandat ca elevii care intră au:

 • patru ani de engleză în liceu
 • un an în fiecare din algebra si geometrie
 • doi ani de limbi străine
 • cel puțin unul dintre ani de știință de laborator
 • de un an de istoria Americii.

Cu toate acestea, fiecare candidat va fi evaluat pe baza prerogativelor individuale prezentate colegiului în sprijinul cererii.

 • Notă specială: Un student care desfășoară o diplomă de învățământ cu Greenville College care prezintă un scor compus din 22 de pe ACT (punctajul compozit trebuie să includă porțiunea de scriere a testului), va fi capabil să folosească ACT lor compozit, în locul TAP / testul Illinois Competențe de bază. Rețineți că scorul compozit ACT trebuie să fie prezentate în timpul procesului de admitere la Greenville College.

Greenville Colegiul admite studenții pe bază de fier, astfel încât nu există un termen aplicație specifică. Elevii primesc notificare de admitere în termen de două săptămâni de la dosarul de admitere este completă. Comitetul Admitere își rezervă dreptul de a solicita o, interviu personal pe-campus, cu un solicitant, înainte de luarea deciziei finale de admitere.

Greenville Colegiul are dreptul de a refuza admiterea sau de readmisie pentru orice student la discreția sa. Colegiul nu face discriminări în programele sale educaționale sau activități pe bază de handicap, rasă, crez, culoare, sex sau origine națională care este în deplină conformitate cu titlul VI din Legea Drepturilor Civile din 1964 și legile statului Illinois .

Oportunități de carieră

 • Absolvent / doctorat de lucru
 • Cercetare
 • Arhitect
 • Om de stiinta clinice
 • inginerie
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
34,300 USD
Costurile de licență pentru 2016-17.
Locations
Statele Unite ale Americii - Greenville, Illinois
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Greenville, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala