Citește Descrierea Oficială

FizicăDe licență de gradul științei oferă o fundație în stiinta de baza. Elevii care doresc să urmeze o carieră în domeniul științei imediat sau tehnologie, sau care doresc să urmeze studii postuniversitare in domeniul fizicii ar trebui să ia recomandat cursuri divizia superioară ca opționale. Cursuri constă din două componente. O componentă stiinta mentionat cerințe majore și o porțiune cuprinzător numit programa de bază. Pentru mai multe informații cu privire la cerințele de bază, curriculum vizitati site-ul curriculum de bază.

Grade conexe și Programe

  • Fizica, Minor
  • Fizica, Master of Science de ieri
  • Fizica, Doctor of Philosophy Degree

Linii directoare pentru Fizica 497: Senior tezei de doctorat

PHYS 497 (teza senior) este de fizica majora curs Capstone care elevii complet cursul anului lor de conducere. Senior Teza este un proiect de cercetare care se desfășoară sub îndrumarea unui membru al facultății, produsul care este o teză de 10-20 de pagini prezentat consilier și un alt membru al facultatii, care serveste ca cititor. După depunerea tezei, studentul dă un 20-30 minute prezentare orala la Departamentul de Fizica. Publicitate prezentarea tezei în cadrul Departamentului de Fizica este responsabilitatea studentului.

Pentru a vă înscrie în PHYS 497, studenții trebuie să fi făcut deja o înțelegere cu un consilier și trebuie să obțină numărul de telefon de la birou Departamentul de Fizica. Elevii care au nevoie de asistență în găsirea unui proiect teză senior ar trebui să consulte consilierul de licență. Există o flexibilitate considerabilă în alegerea subiectelor tezei de cercetare experimentală, teoretic, de calcul, de învățământ sau o bibliotecă în fizică. Deoarece este un Capstone, un element esențial al tezei este de a conecta un subiect in fizica la lume în general într-un mod semnificativ. Unii studenți au finalizat un proiect de senior teză în fizica chimice sub conducerea unui membru al facultății al Departamentului de Chimie, sau fizica atmosferice sub îndrumarea unui membru al facultății al Institutului de Cercetare Desert.

Mulți studenți înscrie în teza senior timpul al doilea ultima semestru și a începe proiectul lor, dar nu finaliza teza până la ultima lor semestru. În acest caz, ei primesc un grad de incomplet la sfârșitul acestei prime semestru și o notă finală la finalizarea. Ei nu înregistreze pentru teza senior în această a doua semestru. Unii studenți care au început deja un proiect de cercetare, sub îndrumarea unui membru al facultății au finalizat teza senior timp de un semestru. Această decizie depinde în mare măsură pe elev, proiectul și alte cerințe la timp studentului. Finalizarea tezei în două semestre și a primit o notă de incomplet pentru primul semestru nu poartă stigmatul.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la University of Nevada, Reno »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date