Read the Official Description

Informatica Aplicata Facultatea de - cunoștințe și abilități utile în societatea modernă și economia secolului 21

Profesia viitorului.

În lumea societății informaționale și E-economie capacitatea de a utiliza moderne instrumente și tehnici de știință calculator este una dintre cele mai mari oportunități pentru găsirea unui loc de muncă. Simpla cunoaștere a IT-ul nu poate fi suficient suficient, deși, din moment ce experții în informatică în mare a cererii mai ales atunci când acestea sunt, de asemenea, specializate în managementul, finanțe, bănci, contabilitate, administrare, comert, productie sau logistica.

Om de știință de calculator, asta înseamnă cine?

De-a lungul ultimelor tehnologii de 30 de ani în domeniul IT sa dezvoltat rapid. stiinta calculatoarelor, deoarece atât domeniul cercetării și specializării profesionale, este împărțit în părți separate. În categoriile profesionale, un om de știință de calculator este perceput ca un cuvânt-titlu general, în timp ce analiza, proiectarea asistată de calculator, punerea în aplicare sau administrare experți sunt în cerere mare pe piață, precum și angajații cu specializare îngustă (sistem de informații, baze de date, infrastructura TIC etc. ). Mai mult decât atât, unele dintre specialitățile tind să dispară (de exemplu, dezvoltator de sisteme de operare), în timp ce ceilalți experimenta o perioadă de dezvoltare rapidă (de exemplu, managementul cunoștințelor). Cu toate acestea, având o bază solidă în crearea și utilizarea sistemelor informatice garantează un domeniu larg de acțiune în viitor, care sa permita oamenilor de stiinta moderni de calculator pentru a dezvolta carierele din cauza pe piața mondială a muncii.

Comunicare - pentru a înțelege și îi afectează pe ceilalți

De-a lungul ultimilor ani, fiecare domeniu științific dezvoltat propria limbă. Din acest motiv, o barieră de comunicare și înțelegere reciprocă între un expert utilizator și a devenit un obstacol în calea schimbului eficient de informații între ele. Acesta este motivul pentru metoda "agil", care presupune o cooperare strânsă, capătă un sprijin puternic. Specialiști cu cunoștințe vaste despre funcționarea diverselor organizații (economie, management), în colaborare cu educația profesională în domeniul informaticii și a eficienței comunicării va fi necesară în noua economie bazată pe cunoaștere.

specialiști de nișă

După analiza Procesul de dezvoltare a sistemelor IT (Analiza - dezvoltare - implementare - exploatare), se poate spune că nu există nici o lipsă de programatori buni în Polonia (în curs de dezvoltare de fază). Cu toate acestea, analiza, punerea în aplicare și stadiul de exploatare rămân limitate. Acele faze au nevoie de cunoștințe de domeniu precis.

Domenii de administrare, management, finanțe, asigurări, marketing, servicii etc. sunt domeniile Cracovia University of Economics interes. Acesta este motivul pentru CUE este singura universitate care ar putea educa mai buni economiști printre oameni de știință de calculator și cele mai bune oameni de știință de calculator în rândul economiștilor, în același timp. Ei vor fi experți în analiza, proiectarea, punerea în aplicare și exploatare; familiarizat cu asistata de calculator de proiectare se vor umple golul tot mai mare pe piață

Geneză

Facultate Informatica Aplicata la Cracovia University of Economics este o continuare a studiilor anterioare - Informatică și Econometrie - care a funcționat timp de mai mult de 20 de ani. Pe baza informațiilor din absolvenți precum și practicieni și angajatori un curriculum unic a fost pregătit. Acesta se adresează studenților care doresc să se extindă atât cunoștințele lor și informaticii aranjamentului și, de asemenea, cravată viitorul lor cu crearea și utilizarea IT.

generația anterioară

Absolvenții anterioare sunt angajați atât în ​​companiile IT și firme de consultanță deopotrivă. Mai mult decât atât, ei lucrează în diverse instituții care utilizează sisteme informatice ca un element-cheie al funcționării (finanțe, asigurări, telecomunicații) și în administrare (de multe ori în managementul de mijloc și superior).

Absolvent profil

absolvenți de informatică se vor afla mai multe despre moderne Unelte de știință de calculator, Tehnicile și procesele de afaceri.

Absolvenții vor fi în măsură să aplice pentru posturi IT specializate în companii de IT, cât și în sectorul economic și public. Ei vor fi responsabili pentru: - analiza si proiectarea sistemelor informatice; - dezvoltarea de software; - implementarea sistemelor informatice; - proiectare, operare și întreținere a rețelelor de calculatoare, - utilizarea internetului de afaceri (E-business); - gestionarea sistemelor informatice și rețele de calculatoare, - analiza si prelucrarea datelor pentru diferite grupuri de utilizatori, - coordonarea muncii, crearea de cerințele privind specificațiile și testarea sistemelor informatice gata făcute, absolvenți de informatică aplicată va fi capabil de a crea sisteme informatice, să le utilizeze (în mod eficient și profesional) și formează modul în care organizațiile funcționează (ei vor înțelege procesele interne).

Absolvenții vor găsi locuri de muncă în:

instituții de cercetare și dezvoltare, - - planificarea proiectului si de consultanta managment companii, - - industrie și servicii sectoriale, - guvernamentale, administrațiile locale și administrarea de învățământ, - societățile financiare din sectorul (bănci, asigurări, brokeraj), sisteme informatice în curs de dezvoltare companii, - mici și mijlocii întreprinderi mici și mijlocii, Absolvenții vor organiza munca în echipă și de a comunica bine cu alți angajați. Ei vor avea o bună cunoaștere a două limbi străine, inclusiv nivelul B2 din Cadrul european comun de referință pentru limbi într-una dintre ele.

Oportunități pentru continuarea studiilor la studii al doilea ciclu, precum și posibilitatea de a fi angajat după primul ciclu au fost luat în calcul în timpul lucrărilor de pregătire.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Cracow University of Economics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019