De licență în informatică

Vrije Universiteit Amsterdam

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în informatică

Vrije Universiteit Amsterdam

Informatică: Interacțiunea Informații

Computer Science este totul despre interacțiunea noastră cu informații. Informațiile respective pot varia de la calendare feroviare la datele cu caracter personal de îngrijire a sănătății sau a unor noi jocuri virtuale interesante. Tehnologia de calculator ne-a dat o multitudine de noi oportunități, dar, din păcate, le-a creat, de asemenea, riscuri grave. De licență în informatică la VU din Amsterdam se concentrează pe ambele aspecte, cu rețelele și de securitate ca cele două teme majore în cadrul programului.

Deschiderea și transparența pe care le prețuim în Țările de Jos sunt reflectate în sistemul nostru educațional. Vei primi o educație pro-activă și provocatoare, și ușile lectorilor noștri sunt mereu deschise pentru orice întrebări ați putea avea. lectori noastre combină predarea cu cercetarea de nivel superior. Ele mențin și relații solide cu diverse firme din domeniu, iar proiectele la care va lucra pe timpul programului dumneavoastră sunt adesea organizate în colaborare cu astfel de companii.

Ne îndreptăm spre o lume în care totul este conectat și toată lumea. Acest lucru va afecta pe noi toți. Din acest motiv, UV Oamenii de știință de calculator se va alatura cercetatorii de la, practic, o gamă largă de discipline academice, deoarece examinează tema lume conectată. Va invitam sa intre in aceasta lume: ca student Computer Science la VU din Amsterdam, veti fi unic calificat pentru a contribui la această temă ca un expert în domeniu, cu tehnică precum și competențe multidisciplinare.

Perspective de viitor

La absolvire veți primi o diplomă de licență în informatică. Vei putea utiliza cunoștințele dumneavoastră pentru a dezvolta state-of-the-art programe de calculator, de a evalua potențialele puncte slabe de securitate a rețelei, sau a proiecta o rețea securizată. Absolvenții noștri au aterizat de locuri de muncă ca ingineri software cu Google, Nokia și orașul Amsterdam. Alții au devenit licențiate Hackerii etice la XS4ALL, consultanti cu Accenture sau sunt acum directori generali ai propriilor lor companii (de exemplu, Voiceworks). Computer Science este de neprețuit pentru aproape orice industrie modernă sau de companie, astfel încât veți avea mai multe opțiuni atunci când este vorba de găsirea de locuri de muncă potrivit.

Chiar si mai multe usi se vor deschide pentru tine, dacă vă decideți să se specializeze în continuare prin urmărirea o diplomă de master. VU Amsterdam oferă șase programe de masterat Computer Science, fiecare cu o reputație excelentă într-un mediu internațional incontestabil.

Programul de studiu

trei ani Programul nostru de licență vă va învăța să vorbească și să înțeleagă limbajul calculatoarelor, de la logica pe care sistemele sunt construite pe diferite abstracțiile ale codului folosit pentru a le programa. Mai mult decât atât, veți afla cum rețele de calculatoare schimbul de informații în mod eficient și sigur, precum și modul în care utilizatorii interacționează cu sistemele. Vei fi în scaunul conducătorului auto cu abilități și competențe-cheie, gata pentru a începe să lucreze în acest domeniu fascinant.

Specializari: - Informatica - Matematica - Business

Încărcare de studiu

Computer Science este un program full-time, cu un ritm intensiv. În medie, veți petrece 14 ore pe săptămână la universitate. De data aceasta va fi dedicată 3-4 prelegeri, cursuri practice și misiuni de grup. Vei petrece, de asemenea, o cantitate semnificativă de timp de lucru pe proiecte la domiciliu. Veti lua două cursuri simultan în orice perioadă dată de predare de două luni.

Cerințele de admitere

  • O diplomă echivalentă cu o diplomă olandeză VWO - Dovada unei competențe suficiente în matematică - Dovada unei competențe suficiente în limba engleză
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,006 EUR
Pentru studenții SEE; € 11.000 pentru non-SEE
Locations
Ţările de Jos - Amsterdam, North Holland
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Ţările de Jos - Amsterdam, North Holland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala