De licență în informatică

Generalități

Programul de descriere

Poate că ați fost fascinat cu calculatoare toată viața, captivat cu fiecare nou avans tehnologic și meticulos până la data de pe marginea de taiere progresele câmpului face în fiecare zi. Indiana University Kokomo oferă acum Bachelor of Science în Informatică grad conceput doar pentru tine si pasiunea ta. Cu un accent lumea reală și o cultură de descoperire perpetuă, un grad în Computer Science la UI Kokomo vă deschide la posibilități infinite.

Noi oferim grade în termen de tehnologie pentru orice pasiunea ta poate fi. Cu un accent ușor diferită de Bachelor of Science noastră în grad de informatică, atunci când studia Computer Science la UI Kokomo, vă va specializa în proiectarea de eficiente tehnologii software și hardware din spatele sistemelor de calcul din lume are nevoie si foloseste in fiecare zi.

Personalul nostru și de facultate va fi aici pentru tine, de la Introducere în Computer Science la proiectul final Capstone senior. Cu accent pe aplicatii din lumea reala, facultatea de UI Kokomo sunt la fel de curios ca și tine. Pe măsură ce lumea informatică continuă să avanseze, vei fi aici de învățare pe marginea de taiere - iar noi vom fi acolo de foame pentru a descoperi și de a explora dreapta alături de tine.

Computer Science Open House

Indiana University Kokomo facultatea de la Scoala de Stiinte, impreuna cu Oficiul de Admitere, va fi la îndemână pentru a răspunde la întrebări cu privire la noul grad de informatică.

Alăturaţi-ne! Joi, douăzeci și trei martie - cinci 30 noaptea - 19:30

  • Q & A cu privire la gradul Computer Science BS și gradul de Informatică BS
  • Scurtă trecere în revistă a Informatică și Informatică
  • Posibilități de carieră
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Citeste mai mult

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Citește mai puţin
Kokomo , West Lafayette + 1 Mai mult Mai Puțin