Dacă sunteți în căutarea pentru un program de informatică, care se concentrează pe studiul de calculator și calculator programare, combinat cu un curriculum dinamic, care nu numai că vă va pregăti pentru a face o viață, dar vă pregăti pentru o viață care este bogat, plină de satisfacții și care îndeplinesc , vă invităm să se alăture echipei noastre dinamice a cadrelor didactice și elevilor într-o călătorie interesantă pentru a realiza potențialul și îndeplini promisiunea.

Știința calculatoarelor

Informatică majore se concentrează pe studiul de calculator în sine - cum este construit, cum functioneaza hardware și software, precum și cum să program de calculator pentru a realiza o sarcină. Tipic Cererea informatică implică scrierea de programe mari, folosind limbajele de programare tradiționale și concentrându-se pe arhitectura software, structuri de date, precum și problemele de dezvoltare algoritm. Învățând teoria din spatele mașinii și programarea mașinii, elevii să depună eforturi pentru a îmbunătăți eficiența de hardware și de a construi aplicații mai bune, care profesionistul IT va ajuta sa / clienților săi adopta și de a folosi cu succes.

Universitatea din Jamestown Informatică distincții

La Universitatea din Jamestown aveți posibilitatea de a se specializa într-un set divers de majors și a minorilor care vă va permite pentru a adapta programul individual de studiu pentru a se potrivi nevoilor particulare, interese, și aspirațiile de carieră. Distincții de la Universitatea din Jamestown Informatică Science includ:

  • Cursuri de calculator predate în Unruh și Sheldon Centrul de stat-de-artă pentru afaceri și tehnologie
  • Trei majors și doi minori din care să alegeți
  • Clasa mica dimensiuni, cu accent pe excelență în predare și învățare elev
  • Oportunități semnificative pentru studiul internațional, experiența pe teren și activitățile co-curriculare

Succes dovedit

Elevii scor în mod regulat în top trei în competiții academice de afaceri și științe informatice, atât la nivel național, cât și la nivel național Conferințele de Leadership Phi Beta Lambda

Rata de plasare medie de 98% în termen de șase luni de la absolvire pentru persoanele in varsta absolvirea recente

Numeroși angajatori, cum ar fi sistemele Microsoft și UTC Aerospace, recrutează în mod repetat absolvenții de la Universitatea din Jamestown

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Jamestown »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
20,758 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019