De licență în informatică

Bach Khoa University (BKU)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în informatică

Bach Khoa University (BKU)

Scopul programului nostru de licență este de a educa elevii noștri în teoria și aplicarea tehnicii de calcul. Mai presus de toate, studenții noștri trebuie să posede instrumentele intelectuale care îi va permite să țină pasul cu lumea în continuă schimbare de Informatică. Misiunea noastră este de a le oferi posibilitatea de a reuși și de a prospera în departamentul nostru, astfel încât acestea să absolvent cu cunoștințele cele mai fundamentale și esențiale de la bază la cunoștințe avansate de calcul, de la proiectarea logică, analiza la micro-procesoare și dispozitive integrate. De aceea, ei vor avea o gamă largă de oportunități de carieră, inclusiv hardware sau de dezvoltare de software, de comunicații de date, analiza de sistem și tehnologie digitală, proiectarea sistemului de calcul, etc. abilități soft, cum ar fi lucrul in echipa, comunicarea, identificarea si rezolvarea problemelor prin intermediul hands-on de formare sunt, de asemenea, oferite studenților noștri într-un mediu internațional creativ, profesional, dinamic și competitiv.

Oportunitate de carieră

Dupa ce a absolvit Science Computer din BKU, inginerii pot lua o mulțime de muncă în domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației ca:

  • software de proiectare și construcție de software pentru bănci, organizații financiare, administrative și comerciale, etc.
  • Design de aplicații și construcții de aplicatii pentru dispozitive mobile, aplicatii E-Commerce, jocuri pe computer și dispozitive mobile, etc.
  • Gestionarea și construirea de soluții de securitate pentru sistemul de calculatoare și rețea de calculatoare.
  • De lucru pentru companiile de software outsourcing pe piețele din SUA, Japonia și Europa.

OPORTUNITATE să transfere universitățile partenere

Elevii au 2 opțiuni:

  • Opțiunea 1: Elevii de studiu la BKU timp de 4 ani și a obține Bachelor of Computer Science, eliberată de BKU.
  • Opțiunea 2: După finalizarea 02 ani de la BKU, studenții cu eligibilitatea financiară și academică se pot transfera la universitățile partenere în Australia, dincolo de ocean de mai târziu 02 ani pentru a finaliza studiul lor de studii de licență. Gradul de licență oficial este acordat de către universitățile partenere din Australia: Universitatea din Adelaide (ADL), Universitatea din Queensland (UQ). Avantajul acestei opțiuni este faptul că studentul poate economisi aproximativ 50% comision total (taxa de școlarizare și cheltuieli de viață), comparativ cu studiul de plin de 4 ani în Australia pentru a obține o diplomă de licență eliberată de universitățile partenere.
  • Limba de studiu: engleză
  • Durata de formare: 04 ani de la BKU
  • Campus: Campus BKU
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala