Citește Descrierea Oficială

Universitatea Okan, Una dintre cele mai eminenți și distinse universități fundație în Turcia, este acasa, la un organism de divers student și absolvent de 14.000. În prezent, Universitatea Okan are studenți din 43 de țări diferite. Acesta oferă mai mult de 138 de programe universitare și postuniversitare. Universitatea cuprinde șase facultăți, două școli științe aplicate și trei școli absolvent. Universitatea oferă, de asemenea, o varietate de programe de studii asociat doi ani care corespund oportunitățile profesionale în cerere.

Universitatea Okan este situat în Istanbul, singurul oras care se întinde pe două continente, Europa și Asia. Pe lângă campusul principal din partea asiatică a orașului Istanbul, cu cladirile sale moderne facultate, sali de ședere și facilități sociale, Universitatea Okan are alte trei campusuri în locații centrale de pe ambele părți din Europa si Asia ale orașului.

Nouă eră de afaceri globală a relațiilor de afaceri fără margini necesită un nou set de competențe tehnice. Okan Programul universitar Automotive Engineering Undergraduate, După ce a revizuit programele sale în consecință, oferă o selecție bogată de zone de concentrare pentru a satisface nevoile de carieră unice ale studenților noștri. Membrii noștri de clasă mondială facultate din diverse medii oferă un echilibru de teorie și practică în executarea curriculumului.

Punem mare accent pe dezvoltarea "A învăța să înveți" abilitățile de studenții noștri pentru a le dota cu capacitatea de a rămâne competitive în cariera lor. , Sisteme strategice, inovatoare și scheme de gândire critică sunt componente esențiale ale curriculum-ului nostru, care oferă competențe generale manageriale, precum și instrumentele necesare, tehnici și resurse pentru studenții noștri pentru a reuși în lumea globală de inginerie și de afaceri conexe. Aceste aspecte variază de la mecanismele interne ale motorului auto la aspectele externe, cum ar fi aerodinamica vehiculului, iar din proprietățile materialelor folosite în automobile de analiză de transport. Fundamentele teoretice ale practicii industriale și aplicații practice ale teoriei mecanicii, dinamica, de ardere, aerodinamica, etc. vor fi prezentate într-un mod echilibrat. Reprezentanți ai industriei vor fi invitați ocazional ca invitați pentru a da seminarii cu privire la starea actuală și tendințele din sectorul auto.

Absolvenții programului vor fi dotate cu o înțelegere profundă a automobilului ca sistem de inginerie ca un întreg. Acești absolvenți, au trecut printr-o formare suplimentară și concentrat, sunt susceptibile de a ocupa poziții cheie în industria pe termen lung.

Am dori studenții noștri să ia în considerare Programul Universitatea Okan Automotive Engineering licență ca o investiție pentru a obține un avantaj competitiv profesional și se bucură de o viață de cariera de succes. Clasele noastre seara si week-end sunt concepute pentru a facilita gestionarea timpului de o viață profesională combinată cu absolvent de învățământ

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Okan University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date