De licență în inginerie calculator

TED University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în inginerie calculator

TED University

DESPRE NOI

Departamentul de Ingineria Calculatoarelor este un program de licenta de inginerie unde se predau stiinta informatiilor si tehnologiile informatiei, principalele motoare ale progresului stiintific si tehnologic in ultimii 40 de ani.

"Există doar 10 tipuri diferite de oameni în lume: cei care știu binar și cei care nu au." (Anonim)

De predare și învățare

Toți studenții noștri parcurg mai întâi programul de inginerie de bază pentru a învăța conceptele fundamentale de inginerie, apoi continuați cu cursuri departamentale teoretice și bazate pe aplicații pentru a învăța teme fundamentale de inginerie informatică. Studenții noștri vor excela, de asemenea, în anumite domenii de inginerie informatică prin cursuri elective departamentale și vor obține o viziune largă și perspective alternative prin cursuri elective non-departamentale.

Unele dintre disciplinele care vor fi învățate de studenții Catedrei de Inginerie Informatică TEDU la finalizarea cu succes a programului sunt:

 • Structuri de date și algoritmi: Cum se stochează și se utilizează datele care stau la baza studiilor de inginerie informatică și executarea algoritmilor utilizați în procesarea acestor date.
 • Baze de date relaționale: Tehnici necesare pentru a stoca cu ușurință cantități uriașe de date și pentru a le accesa într-un mod rapid și eficient atunci când este necesar.
 • Sisteme de operare: Structurile și funcțiile fundamentale ale sistemelor de operare, care sunt programele de bază care permit funcționarea calculatoarelor.
 • Programare: "Limbaje de programare" folosite pentru a scrie programe informatice și metode fundamentale de programare.
 • Rețele de calculatoare: De la cele mai elementare la cele mai complexe, detaliile hardware și software ale rețelelor de computere care constituie, de asemenea, infrastructura Internetului.
 • Proiectare logică digitală: Cunoștințe fundamentale necesare pentru proiectarea circuitelor utilizate în toate dispozitivele electronice, inclusiv computerele.

laboratoare

Laboratoarele noastre "Software" și "Hardware" sunt echipate cu tehnologii de ultima generație și includ desktop-uri, computere mobile, echipamente de realitate virtuală și dispozitive de urmărire a ochilor.

Oportunități de carieră

În timp ce absolvenții noștri își pot continua cariera în programe de masterat și doctorat în numeroase discipline, cum ar fi ingineria informatică, ingineria industrială, ingineria electrică electronică și ingineria software, aceștia pot urmări și piste de carieră în departamentele de prelucrare a datelor din companii, sectorul financiar, sectorul jocurilor de noroc, sectorul filmelor, sectorul sănătății și multe alte sectoare în care sunt cerute inginerii de calculator.

Programul Rezultate

Elevii care absolvesc departamentul de Inginerie Calculatoare TEDU vor:

 1. Comunicați oral și în scris cu oamenii tehnici și non-tehnici pentru a împărtăși cunoștințele.
 2. Interpretați concepte și principii fundamentale științifice, inginerie, management și artistice.
 3. Aplicați concepte și instrumente matematice, statistice, de calcul și inginerie pentru a modela și rezolva probleme.
 4. Urmăriți tendințele actuale și evoluțiile din domeniile lor pentru a vă adapta la mediul în schimbare, cu și fără îndrumare.
 5. Proiectați și efectuați experimente, analizând datele de ieșire pentru a crea informații.
 6. Acționează profesionist prin respectarea responsabilităților sociale, etice și culturale.
 7. Proiectați și implementați un sistem informatic, software sau hardware sau ambele, pentru a satisface nevoile specifice într-un context de lucru eficient, interdisciplinar al echipei.
 8. Evaluați soluțiile fezabile pentru proiecte complexe de inginerie, bazate pe constrângeri economice, sociale și etice.
 9. Critica literatura existentă și producerea cunoștințelor științifice informatice.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
8 semestre
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Turcia - Ankara, Ankara
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Turcia - Ankara, Ankara
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala