Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională din Sarajevo IUS

Programul Electronică Inginerie Electrică și acoperă subiecte în științe aplicate și matematică, electronica, teoria controlului, telecomunicații și electromagnetism, precum și proiectarea, analiza, optimizarea și gestionarea sistemelor practice de inginerie. Acest program se bazează pe educație de inginerie bază largă cu specializare, de auto-învățare și dezvoltare.

În plus față de cursurile de program, principiile de bază ale economiei, management și științele sociale sunt, de asemenea, incluse în curriculum. Filozofia noastră este nu numai de a educa ingineri, ci pentru a le pregăti pentru viitoarele roluri de conducere în industrie.

Pregătirea practică în inginerie include lucrări practice în laboratoare (electronice, sisteme complexe, Sisteme de control, sisteme de alimentare și telecomunicații), dezvoltarea de competențe în programarea și utilizarea calculatoarelor în practică de inginerie, precum și de dezvoltare a spiritului și o afinitate pentru munca în echipă și învățarea pe tot parcursul vieții. Proiectul final este frecvent asociat cu cercetarea IUS curentă și / sau se realizează în cooperare cu companiile din afara IUS.

  • Grad de patru ani
  • 240 ECTS
  • AQ Austria acreditat
  • Maxim 3600 Euro pe an (cu bursă, deoarece numai candidați puternici sunt acceptate)
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la International University Of Sarajevo IUS »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
3,600 EUR
După locații
După dată