De licență în inginerie electrică și electronică

TED University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în inginerie electrică și electronică

TED University

DESPRE NOI

"Adevărata măreție este atunci când numele tău este ca ampere, watt și fourier - când este scris cu o literă mică." (Richard Hamming)

Ingineria electrică și electronică este, în general, o disciplină de inginerie care acoperă aspectele legate de proiectarea, dezvoltarea, întreținerea, protecția, controlul, economia și gestionarea sistemelor care funcționează cu curenți puternici (electricieni) și slabi (electronici); și oferă soluții și produse în multe domenii, cum ar fi comunicarea, energia, industria de apărare și sectorul sănătății. De aceea, întotdeauna întâlnim o aplicație a Ingineriei electrice și electronice, oriunde este folosită energia.

Inginerie electrică și electronică, formând o platformă interdisciplinară comună cu diverse domenii, face parte nu numai din dezvoltarea tehnică, dar și din cea socială și economică, și de progresul înregistrat. Datorită caracteristicilor sale în continuă schimbare și evoluție, este nevoie de ingineri care se mențin la curent cu noile tehnologii. Fiind o societate, nu numai prin utilizarea cunoștințelor și tehnologiei existente, ci și prin auto-gândire și autoproducere, precum și ținând pasul cu progresele tehnologice. Acest lucru impune mari responsabilități și îndatoriri asupra inginerilor și cercetătorilor în domeniul electricității și electronicii.

Obiectivul departamentului nostru este de a realiza un program inovativ și interactiv "centrat pe elev", care să adopte noi tehnici de predare-învățare și să se adapteze lumii moderne, în cooperare cu alte discipline. Curriculum-ul nostru academic permite elevilor noștri să aibă o experiență profesională puternică, precum și să se implice în diferite domenii interdisciplinare prin programe minore și dublu importante.

Misiunea noastră

Pentru a produce absolvenți capabili de gândire critică, de învățare pe tot parcursul vieții, de a lucra în cooperare, de a învăța și de a aplica regulile comportamentului și eticii profesionale, de a se adapta situațiilor și abordărilor emergente, de a comunica eficient și de a avea o viziune largă.

Să producă, să pună în aplicare și să difuzeze cunoștințe prin efectuarea de cercetări cu impact ridicat.

De predare și învățare

"Educația este ceea ce rămâne după ce a uitat tot ce a învățat la școală". (Albert Einstein

  • Limba de învățământ este engleza.
  • A fost pregătit un curriculum flexibil, cu raportul lățime-adâncime actualizat, pentru a permite studenților să se specializeze în funcție de preferințele personale. În acest scop, într-un program de opt semestre, numărul de credite pentru cursurile departamentale necesare nu depășește jumătate din totalul creditelor, în timp ce raportul dintre creditele pentru cursurile elective este de 35-40%. Curriculumul oferă studenților posibilitatea de a alege cursuri din alte departamente ale facultăților, cum ar fi ingineria, științele sociale și educația. Curriculum-ul este, de asemenea, bogat în a permite studenților să întreprindere în studii interdisciplinare și de a îmbunătăți abilitățile lor, în plus față de oferirea de diplome minore și duble majore.
  • Primul an al programului constă în cursuri obligatorii și opționale din domenii cum ar fi matematică, engleză, științe sociale și naturale, care se bazează pe un program comun de bază care vizează îmbunătățirea competențelor generale ale elevilor.
  • Al doilea, al treilea și al patrulea an al programului constau în cursuri obligatorii / elective care predau tehnicile și principiile de Inginerie Electro-Electronică, precum și cursuri elective de la alte departamente, permițând elevilor să obțină un grad minor sau dublu. Unele matematică, programarea computerizată, cursurile de bază de inginerie, care oferă o perspectivă asupra Ingineriei Electronice Electronice, sunt definite ca fiind cursurile necesare. În al treilea și al patrulea an, diferite opțiuni de curs opționale susținute de laboratoare sunt oferite în domenii diferite precum Electromagnetics, Electronics, Communication and Signal Processing, Control, Computer, Power and Energy, oferind studenților posibilitatea de a deveni experți în zona alege.

Oportunități de carieră

"Alegeți un loc de muncă pe care îl iubești și nu va trebui niciodată să lucrați o zi în viața voastră". (Confucius)

Absolvenții noștri pot lucra ca ingineri, cercetători, consultanți sau manageri în orice organizație publică sau privată care lucrează în domenii precum sistemele de comunicații, industria de apărare, sistemele energetice și energetice, controlul și automatizarea, sistemele electronice și digitale. Absolvenții noștri pot urmări, de asemenea, cariere academice în universități de conducere din Turcia sau din străinătate.

Vară Internship

Pentru a oferi practici profesionale, programul implică două stagii de vară, fiecare dintre acestea fiind de 20 de zile. Aceste stagii sunt finalizate la sfârșitul anului 2 și 3 în timpul verii. Elevii trebuie să urmeze regulile definite de Ghidul stagiilor de la Universitatea TED. Elevii pot fi stagiari la organizațiile interne sau străine care sunt aprobate de departament.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
8 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Turcia - Ankara, Ankara
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Turcia - Ankara, Ankara
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala