De licență în inginerie electrică și electronică

Bach Khoa University (BKU)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în inginerie electrică și electronică

Bach Khoa University (BKU)

Cursul nostru de licență oferă o fundație solidă în subiectele de bază, combinată cu o suprafață de specializarii relevante pentru provocările de inginerie în curs de dezvoltare. Acesta a fost dezvoltat pentru a aplica tehnologii avansate de formare de la universități partenere Statele Unite ale Americii. În mod specific, programul va dota studenții cu cunoștințe moderne, abilități profesionale, precum și capacitatea de a utiliza în mod competent informatic și instrumente de comunicare și limbi străine în activități profesionale; pentru a promova abilitățile lor analitice, problemă de calificare de evaluare și de a se adapta rapid la orice mediu de lucru în viitor. abilități soft, cum ar fi lucrul in echipa, comunicarea, identificarea si rezolvarea problemelor prin intermediul hands-on de formare sunt, de asemenea, oferite studenților noștri într-un mediu internațional creativ, profesional, dinamic și competitiv.

Oportunitate de carieră

Dupa ce a absolvit Inginerie electrice si electronice de la BKU, inginerii pot lua o mulțime de muncă în domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației ca:

 • Proiectarea și construcția de software, hardware pentru echipamente de control automat, cum ar fi dispozitivul de comandă în automobile, echipamente electronice, echipamente de citire de coduri de bare, roboti industriali, lanturi industriale.
 • Gestionarea și construirea de soluții de securitate pentru sistemul de calculatoare și rețea de calculatoare.
 • De lucru pentru companiile de software outsourcing pe piețele din SUA, Japonia și Europa.
 • Consultanță, evaluarea și dezvoltarea de proiecte în domeniul tehnologiei informației și soluții.

OPORTUNITATE să transfere universitățile partenere

Elevii au 2 opțiuni:

 • Opțiunea 1: Studenții care acest program va petrece 04 ani studiind la BKU. Studenți au absolvit de la acest program vor primi gradul - Bachelor of Electrical and Electronic Engineering de BKU
  • Primii trei ani: Programul este complet similar cu programul de la UIUC. Elevii vor concentra pe învățarea cunoștințelor de bază interdisciplinare.
  • Ultimul an: Elevii vor alege una din cele trei concentrații majore pentru a studia, inclusiv un sistem de comunicații Inginerie Power Control și Sistemul energetic, și.
 • Opțiunea 2: După finalizarea 02 ani de la BKU, studenții cu eligibilitatea financiară și academică se pot transfera la universitatile noastre partenere de dincolo de ocean, în mai târziu 02 ani pentru a finaliza studiul lor de studii de licență. Gradul de licență oficial este acordat de către universitățile noastre partenere din Australia și Statele Unite ale Americii: Universitatea din Queensland (Australia), Universitatea Illinois din Urbana Champaign (Statele Unite ale Americii), Catholic University of Americii (SUA), Universitatea Rutgers (SUA), Universitatea Macquarie ( Australia). Avantajul acestei opțiuni este faptul că studentul poate economisi aproximativ 50% comision total (taxa de școlarizare și cheltuieli de viață), comparativ cu studiul de plin de 4 ani în Australia și Statele Unite ale Americii pentru a obține o diplomă de licență eliberată de universitățile partenere.
 • Limba de studiu: engleză
<li>Durata de formare: 04 ani de la BKU</li> <li>Campus: Campus BKU</li>

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala