Citește Descrierea Oficială

Universitatea Okan, Una dintre cele mai eminenți și distinse universități fundație în Turcia, este acasa, la un organism de divers student și absolvent de 14.000. În prezent, Universitatea Okan are studenți din 43 de țări diferite. Acesta oferă mai mult de 138 de programe universitare și postuniversitare. Universitatea cuprinde șase facultăți, două școli științe aplicate și trei școli absolvent. Universitatea oferă, de asemenea, o varietate de programe de studii asociat doi ani care corespund oportunitățile profesionale în cerere.

Nouă eră de afaceri globală a relațiilor de afaceri fără margini necesită un nou set de competențe tehnice. Okan Programul universitar de licență Inginerie mecanică, După ce a revizuit programele sale în consecință, oferă o selecție bogată de zone de concentrare pentru a satisface nevoile de carieră unice ale studenților noștri. Membrii noștri de clasă mondială facultate din diverse medii oferă un echilibru de teorie și practică în executarea curriculumului.

Punem mare accent pe dezvoltarea "A învăța să înveți" abilitățile de studenții noștri pentru a le dota cu capacitatea de a rămâne competitive în cariera lor. , Sisteme strategice, inovatoare și scheme de gândire critică sunt componente esențiale ale curriculum-ului nostru, care oferă competențe generale manageriale, precum și instrumentele necesare, tehnici și resurse pentru studenții noștri pentru a reuși în lumea globală de inginerie și de afaceri conexe. Ingineria este arta de aplicare a cunoștințelor de știință în beneficiul umanității. Inginerie mecanică este cel mai în linii mari pe bază de domeniul ingineriei. Acesta include știința și arta de formularea, proiectarea, analiza, dezvoltarea, fabricarea și controlul sistemelor și mașini. Central la profesie este importanța inovării și a creării de noi tehnologii și produse. Misiunea a curriculum-ului de licență este de a pregăti absolvenții săi pentru a răspunde provocărilor asociate cu căile lor specifice de carieră, și să se adapteze la tehnologiile în schimbare rapidă. Curriculum-ul include o varietate de cursuri care acoperă subiecte în Științe termice și Fluid, științele materialelor, proiectare si fabricare, Teoria mașinilor și control, Precum și de proiectare și lucrări de laborator intensive. Curriculum-ul este structurat pentru a oferi studenților cu abilități tehnice, intuiții de inginerie și abilități de rezolvare a problemelor, precum și de a pregăti absolvenții săi ca educați,, cetățeni sensibile ecologic responsabili. În plus față de predare, facultăți departamentelor sunt implicate activ in cercetare sponsorizat de sectoarele public și privat.

Absolvenții programului vor fi dotate cu o înțelegere profundă a mecanice ca sistem de inginerie ca un întreg. Acești absolvenți, au trecut printr-o formare suplimentară și concentrat, sunt susceptibile de a ocupa poziții cheie în industria pe termen lung.

Am dori studenții noștri să ia în considerare Universitatea Okan Mecanica Undergraduate Programul ca o investiție pentru a obține un avantaj competitiv profesional și se bucură de o viață de cariera de succes. Clasele noastre seara si week-end sunt concepute pentru a facilita gestionarea timpului de o viață profesională combinată cu absolvent de învățământ rugam sa ne contactati cu Office International nostru pentru termeni și condiții de aplicare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Okan University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date