Citește Descrierea Oficială

Studii de licență în inginerie mecanică este larg conceput pentru a găzdui o varietate de obiective de carieră. Elevii să ia un miez de cursuri necesare în inginerie, umaniste, matematică și științe, precum și cursuri de electivă suplimentare. Aceste cursuri introduce concepte de bază stiinta de inginerie și proiectare și a oferi studenților cu posibilitatea de a dezvolta interesele profesionale specifice în sub-domenii ale ingineriei mecanice, cum ar fi energia regenerabilă, nanotehnologie sau inginerie biomedicala.

Programul nostru clasat la nivel național oferă studenților șansa de a lucra îndeaproape cu facultate distins și a obține hands-on experiență ca se misca de la construirea de masini Lego ca boboci la elaborarea unui proiect Capstone de alegerea lor ca seniori. Elevii pot profita de două laboratoare de predare, precum și o mașină de sudură și magazin full-service utilizate pentru proiecte studențești și echipamente de cercetare.

Inginerie mecanică Grade conexe și Programe

  • Inginerie mecanică, Minor
  • Inginerie mecanică, Master of Science de ieri
  • Inginerie mecanică, Doctor of Philosophy Degree

Ce voi învăța?

Elevii de inginerie de succes ajung la Universitatea, cu un fundal puternic în matematică și științe. Vă recomandăm elevii au luat fizică și cursuri de chimie în liceu și sunt pregătite să ia calculul ca boboci.

Programul nostru vă învață să aplice matematica si stiinta cunoștințele, împreună cu o abordare creativă la rezolvarea problemelor și de proiectare, la dezvoltarea de sisteme de bază de inginerie mecanică.

Absolvenții de program de gradul de licență trebuie să aibă următoarele competențe: Competență în entry-level analiză de inginerie mecanică și proiectare Abilitatea de a defini, de proiectare, executare și analiza experimente cu capacitatea de supraveghere minima de a comunica eficient, verbal și în scris Absolvenții sunt pregătiți să continue studiu profesionist în inginerie mecanică sau domenii conexe, sau în medicină, afaceri sau de drept.

Cerințe

Cursuri în cele mai importante inginerie mecanică se concentrează pe matematica, stiinta si inginerie. Elevii cursuri complete de pe o serie de subiecte de inginerie mecanică, precum și teme de actualitate în alte discipline de inginerie.

Pe parcursul anului senior, elevii au o sansa de a urmări electives în domenii de interes în inginerie mecanică. Aceste electives trebuie să includă o combinație curs / laborator care acoperă una dintre următoarele subiecte:

  • Termodinamică
  • Transfer de căldură intermediar
  • Răcire echipamente electronice
  • Mecanica avansate
  • Dinamica intermediare
  • Vibrații mecanice
  • Mecanica fluidelor intermediare

Ca seniori, majors inginerie mecanică întregesc experiența lor de design, cu două clase Capstone. Elevii învață să sintetizeze considerente de proiectare, de la economic la etice ca acestea creează și optimizarea sistemelor mecanice. Pe tot parcursul anului, elevii lucrează în echipe pentru a construi un proiect de design negociabile.

Elevii trebuie să ia, de asemenea, Bazele de Inginerie Examinarea administrate de Consiliul Nevada de ingineri profesionale. Examenul FE este, în general, luate în primăvara anului de seniori. Inregistreaza-te pentru Engr 490 pentru a avea examen înregistrat pe foaia matricolă dvs..

Opțiuni de carieră

Ingineri mecanici pot juca un rol in proiectarea sau construcția tot ce mișcă, de la dispozitive mici motorizate pentru avioane și nave de rachete. Deoarece inginerie mecanica este astfel un domeniu larg, absolvenții se pot aștepta la diverse perspective de angajare și cererea puternică pentru abilitățile lor. Un sondaj 2012 de catre Asociatia Nationala a Colegiilor si Angajatorilor pus inginerie mecanica la numărul cinci pe lista de grade primele 10 de licență pentru 2013.

Ingineri mecanici se pot specializa, de asemenea, în sub-discipline, de la biomedicale științelor fluid / termică la materiale. Potrivit Biroului de Statistica a Muncii, noi tehnologii, cum ar fi sursele de energie alternative și nanotehnologia poate conduce o mare parte din cresterea de ingineri mecanici în următorii ani.

În plus, multe cariere de inginerie mecanică oferă salarii competitive, chiar deținătorilor universitare de licență. Potrivit unui raport de la Centrul de Georgetown University pe educație și forța de muncă în 2011, majors inginerie mecanică a avut un salariu mediu de 80.000 dolari, care clasat printre salariile de top pentru toate specializările.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la University of Nevada, Reno »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date