Citește Descrierea Oficială

Licențiat în limba engleză

Departamentul de limba engleză favorizează dragostea elevilor de literatură prin examinarea riguroasă a textelor, discuții provocatoare, scris grijuliu și training în diferite abordări teoretice. Elevii explora operele scriitorilor importante în mai multe genuri din multe țări și perioade de timp, precum și ideile, valorile culturale și dezbateri cadouri literatură, sprijinit de o facultate cu diverse interese interdisciplinare.

Abilitățile practicate în curriculum-ul nostru favoriza o înțelegere mai profundă a limbii engleze, gândirea independentă și pătrundere critică, toate acestea pregătesc studenții pentru aceste cariere variate fi publicitatea, creative writing, drept, jurnalism, relații publice, publicarea și de predare.

Maiorul

Cursurile necesare sunt concepute pentru a ajuta pe elevi să dobândească o sensibilitate la nuanță lingvistică și puterea, și capacitatea de a comunica convingător.

Cerinte: minim de 11 de cursuri sunt patru cursuri de bază necesare pentru engleză majore, doua luate la nivel doilea de studentie, două la senior:

  • ENGL 201 lectură critică
  • ENGL 202 Texte și contexte
  • ENGL 402 Critica literară sau ENGL 403 curent Teorie literară
  • ENGL 420 Seminar Senior în literatură

În plus față de aceste patru cursuri, majors va alege (în consultare cu consilierii lor) șapte cursuri de oferte departament care va extinde și aprofunda studiile literare. Cel puțin un curs de acestea șapte ar trebui să fie dedicată literaturii înainte de 1800, și cel puțin patru dintre ele trebuie să fie la 300 nivel sau mai sus.

Minor

Acest minor este proiectat pentru studentul care dorește să citească, să discute, și se bucură de romane, piese de teatru, povestiri, poezii, și teoria literară, ca parte a unei educații larg liberal. Minorul în literatură constă dintr-un minim de 24 credite:

  • ENGL 201 sau ENGL 202, plus o suplimentare de curs 200 nivel
  • Patru cursuri de literatură numerotate 300 sau mai sus. Vă rugăm să consultați cu un consilier departamentale sau scaun departament în alegerea aceste clase.
Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la University of Redlands »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019