Citește Descrierea Oficială

Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un program de grad pentru studenții interesați de o carieră într-una din urmatoarele profile profesionale: - calitatea produselor alimentare și manager de siguranța alimentelor - Auditor de sisteme internaționale de calitate alimentară - Senior consilier / consultant pe controlul calității produselor alimentare

Produse alimentare în condiții de siguranță a devenit o prioritate de top. Producția de alimente a devenit mai complicat și mai mult lucrurile pot merge prost în timpul procesului de producție. În ceea ce privește utilizarea antibioticelor în hrana pentru bovine, care a condus la rezistenta bacteriilor la antibiotice. Timp de mulți ani, Țările de Jos a jucat un rol de lider în domeniul siguranței produselor alimentare.

Primele certificatele de siguranță alimentară au fost emise pentru companii din Olanda. Abordarea lanț (de la fermă la furculiță), a jucat, de asemenea, un rol important în această privință. Elevii vor învăța ce este un sistem de siguranță alimentară este, cum să-l înființeze și cum să monitorizeze dacă un sistem de siguranță alimentară funcționează bine.

Calificare

După finalizarea cu succes a acestui program de un an, absolventii vor primi gradul de Ingenieur (onoruri diplomă de licență), în Management și agrobusiness.

Competențe

Absolvenți de succes vor fi competent în următoarele domenii de expertiză: - Analiza lanțuri agro-alimentare - de punere în aplicare a sistemelor de calitate și de siguranță alimentară - sisteme de calitate de audit

Program predat în:
Engleză
Aeres University of Applied Sciences

Vezi 12 mai multe cursuri de la Aeres University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date