Citește Descrierea Oficială

În continuare începutul programului: anul universitar 2018- 2019
Gradul de licență învățat limba engleză-in Management International Business ecvină este un grad administrarea afacerilor în care calul joacă un rol central. Subiecți de administrare a afacerilor alcătuiesc 70% din cursul Internaționale ecvina Management. În timp ce chestiuni legate de cai alcătuiesc restul de 30%.


Accentul pe managementul ecvină face mai usor pentru ca elevii să absoarbă informația cu privire la subiectele de administrare a afacerilor, cum ar fi de marketing și economie.

Scrierea planuri de afaceri

Unul dintre lucrurile pe care elevii vor învăța în timpul programului de studiu este modul de a scrie note de politică. Studentul trebuie să aleagă un subiect de actualitate în cadrul sectorului, cum ar fi dopajul în sport ecvestre sau de identificare și de înregistrare, de exemplu, și de a crea o politică pentru el. Elevii vor învăța, de asemenea, cum de a compila planuri de afaceri. Planurile lor de afaceri poate fi pentru o afacere de echitație, dar ea nu trebuie să fie.

Este, totuși, important pentru studenții de gradul Internațional de Management ecvine de afaceri de a avea o anumită experiență anterioară în sectorul ecvină. În timp ce nu trebuie să dețină propriul cal pentru a lua această măsură, noi considerăm că este important pentru tine de a avea unele cunoștințe de sector și de a avea ceva experiență în lucrul cu caii.

Educație larg

Beneficiul 70/30 divizat în cadrul programului este că elevii primesc o educație largă care să-i pregătească pentru o varietate de cariere. Absolvenții găsească locuri de muncă atât în ​​interiorul cât și în afara sectorului. După terminarea programului, ei vor avea un grad solid, care va fi un instrument valoros pe piața muncii. Absolvenții pot fi găsite de lucru în mai multe locuri diferite. Unii aleg să își înceapă propria afacere. Alții sunt angajați pentru poziții de elaborare a politicilor de către consiliile orășenești sau pentru a obține locuri de muncă la olandeză Ecvestru Federației Regale (KNHS), societățile de asigurare ecvestre, Federația de centre ecvestre olandeze (FNRS), Rabobank sau organizațiile de evenimente. Unii absolvenți aleg în mod intenționat o carieră în afara sectorului și caii în mod normal, să rămână un hobby. Într-adevăr poate face orice doriți cu un grad in International Management ecvină.

Competențe

După ce obține o diplomă de licență dvs., ați putea lucra ca unul dintre următoarele, de exemplu: - Consultant - Account Manager Evenimente - Policy Officer pentru Guvern - consilier financiar în industria ecvină, - Asigurari Expert - Stabil sau Riding School Manager - Leisure Echitație Manager

Înscrieți-vă

Solicitanții de succes pentru cursul trebuie să aibă:

  • Urmată de cel puțin doi ani de un program de licență sau au un grad suplimentar sau fundație într-un curs legat (Business Administration sau Studii de cabaline) - mai mulți ani de experiență relevantă de muncă, fie cu sau fără o calificare academică - un scor minim de 550, în test de limba engleză TOEFL sau un echivalent recunoscut în mod oficial, cum ar fi IELTS (nivelul 6.0) - capacitatea de a formula în mod coerent în limba engleză scris, și să aibă o viziune de zona aleasă de interes. Eseu scris este o parte a procedurii de selecție - motivatie puternica pentru a avea succes în sectorul - spiritul de echipa, o atitudine flexibilă într-un mediu de lucru internațional - finanțare, sub forma unei subvenții sau o bursă, sau mijloacelor private
Program predat în:
Engleză
Aeres University of Applied Sciences

Vezi 12 mai multe cursuri de la Aeres University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date