Citește Descrierea Oficială

Licențiat în International Hotel Management

Astăzi, industria ospitalității și turismului este cosmopolit și globalizată, și , prin urmare , cercetași de personal instruit și calificat.

Gradul de licență în obiectivul programului Hotel Management este de a pregăti studenții pentru funcții de conducere operaționale și administrative. Programul combină știința de management de tăiere margine, cu know-how tradițional în hotel și restaurant de management internațional. Elevii sunt de așteptat să participe activ la fiecare etapă a acestui program academic puternic internaționalizat și multicultural, iar cursul de lucru este consolidat prin aplicarea imediată a cunoștințelor în setările practice.

Constând dintr-un curriculum fix de cursuri necesare, studenții alternează cursul de lucru cu situații practice în care acestea au posibilitatea de a aplica și de a testa ceea ce au învățat în hoteluri și restaurante reale. In ultimul an, elevii crește clasele lor academice și perioade practice sunt, în principal, în departamentele administrative, cum ar fi de marketing, PR, Comunicare, controlul costurilor, Evenimente ...

Structura taxă competitivă

Studenții care dețin un pașaport elvețian sau UE au dreptul la taxe speciale de școlarizare în campusul Vatel Elveției.

structura cursului

Hospitality Management Anul 1
Studenții sunt introduse pentru marketing, resurse umane, managementul și cultura profesională. La școală, ei câștigă experiență în restaurant, în arta culinară în bucătării, să învețe constrângerile banchete au, se ocupă cu evenimente neașteptate de la recepție, etc.

Hospitality Management Anul 2

continuând în același timp să dobândească cunoștințe teoretice cu noi discipline, cum ar fi Legea Corporate și Turism de Economie, elevii încep formarea managerială. Ca parte a cursurilor lor de aplicare practică, pe care le administrează elevilor anul 1, fiind în același timp s-au administrat de studenți anul 3. Aceștia câștigă încredere și să devină conștienți de ierarhie la locul de muncă. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru Programul Marco Polo, în anul lor doilea.

Hospitality Management Anul 3

Studenții au acum cunoștințe juridice, economice și lingvistice și au condus echipe la hoteluri și la școală. În acest an acestea sporesc capacitățile analitice ale acestora, utilizați toate cunoștințele, strategiile lor de proiectare și face primele lor decizii

Programul de schimb Marco Polo

Vatel oferă studenților posibilitatea de a deschide către lume a petrecut un an de studiu în oricare alt școlii Vatel din întreaga lume. Este un excelent mod de a descoperi o nouă țară, să se adapteze la o nouă cultură și să învețe o altă limbă străină.

Stagii

Cariera și Stagiile ofițerul care se ocupă de stagii operaționale și de gestionare a conduce sesiuni pentru a evalua profilul dvs. și vă consilia cu privire la opțiunile de carieră bazate pe performanță și motivația. Vatel invită, de asemenea, departamentele de resurse umane din proprietati hoteliere mărci selectate să vină și să se prezinte, astfel încât elevii să aibă posibilitatea să se întâlnească și să discute cu aceștia cu privire la perspectivele de carieră după școală.

Ocupării forței de muncă

100% dintre absolvenți sunt recrutați în anul următor la sfârșitul studiilor lor la Vatel. 75% dintre absolvenți cu o diplomă de licență a obține un contract de muncă pe durată nedeterminată direct după terminarea școlii. Ele asigura locuri de muncă de niveluri de middle management în cadrul lanțurilor de ospitalitate sau proprietăți particulare:

  • Asistent Manager de Front Office
  • Manager de restaurant
  • Asistent Manager de menaj
  • Director de vanzari
  • Controler de cost
  • Asistent de marketing
  • Relațiile de oaspeți Ofițer ...

Aveți libertatea de a alege limba și locul în care să urmeze programul Vatel

5 limbi, 30 campusuri pentru a afla oriunde în lume!

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date