Citește Descrierea Oficială

Gradul de licență patru ani este accesibil pentru studenții care au, sau care sunt pe cale de a finaliza, diploma finală de liceu care duce la admiterea la universitate. Acest program de renume va interesa candidați în vederea pentru poziții de conducere și de o carieră de afaceri international in ospitalitate.

Programul este axat pe dezvoltarea personală, și reflectă o progresie la hotel ierarhie. Elevii încep cu o pregătire solidă în fundamentele de servicii de ospitalitate, urmate de cursuri de competențe manageriale, precum și să continue pe specializări și abilități avansate de management.

În ultimul an, elevii consolida tot ceea ce au învățat prin intermediul unui mandat de consultanta extern sau un proiect individual de cercetare aplicată. Ei, de asemenea, să ia parte la două stagii, unul în operațiuni și unul în management, care va oferi experiența hands-on este necesar pentru un inceput promitator in cariera lor.

Programul are două prize anuale, unul în septembrie și una în luna februarie.

Programul Detalii

Anul 1: imersie în lumea de ospitalitate și stagiu în operațiuni.

Anul 2: Fundația și competențe de bază.

Anul 3: Aplicarea, apoi industria internship la nivel de conducere.

Anul 4: integrarea tuturor competențelor, cunoștințelor și experienței dobândite. Proiect de diplomă.

Diploma de proiect: Elevii complete Anul 3, cu un proiect final, fie un proiect de afaceri student, sau un proiect de cercetare individuală aplicată.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date