Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Management Internațional de Brest Business School vă pregătește pentru cariera ta viitoare. Veți progresa în ritmul propriu într-un mediu nou și stimulativ în timp ce în curs de dezvoltare spiritul antreprenorial. Aflați pentru a utiliza propria experiență și cunoștințe academice, în plus față de construirea abilități interpersonale și de afaceri.

Un program INTERNAȚIONALĂ ORIENTATE-

Prin alegerea "toate în limba engleză" cale, veti beneficia de instruire practică în managementul dat de lectori de la universități partenere internaționale.

De cheltuieli an finală în una din universitățile partenere, veți câștiga un grad de dublu franceză și internațională, care se va deschide ușile atât oportunități academice și profesionale.

Prin oferirea de instruire în funcție de nevoile individuale, acest grad este unul dintre grade singura licență în Franța, care garantează competență operațională în orală și scrisă limba engleză după absolvire.

Prin inclusiv o introducere Mandarin pe parcursul cursului, gradul această licență vă va oferi bazele necesare pentru a comunica în baza profesionista si de conversatie chineză - nu numai un instrument util pentru menținerea relațiilor profesionale, dar, de asemenea un atu-cheie în ochii angajatorilor viitoare!

INSTRUCȚIUNI PERSONALIZAT

1 an: 100% sau 50% în limba engleză? Anul 2: introducerea de marketing, finanțe sau de afaceri? Treilea an: stagiu sau diplomă dublă? Gradul de licență în Management Internațional vă permite să personalizați educație dvs. pe tot parcursul programului, ajutându-vă diferențieze te la companii și universități.

Pregătirea pentru lumea de mâine

Prin aderarea de licență în Management Internațional, va participa la proiecte de afaceri și de serviciu și organizarea de evenimente inovatoare; Brest Business School vă oferă toate resursele de care ai nevoie pentru a atinge obiectivele. Promisiunea noastra este de a vă ajuta să devină lider îndrăzneț, creativ și responsabil, care lumea de astăzi are nevoie de.

Alăturați-vă noastre de licență în Management Internațional (BIM), aprobat de Ministerul francez al Învățământului Superior și Cercetării. Veți obține o fundație solidă în afaceri internaționale și educație de management general, în timp ce câștigă cunoștințe substanțiale în toate disciplinele de management clasic, precum și în toate tendințele care vor fi modelarea inovare în viitorul apropiat. Învățare de succes este nu doar transmiterea de cunoștințe abstracte și decontextualizată, ci o relație subtilă între realitățile economice și lumea înconjurătoare. Scopul nostru este de a instrui antreprenori care sunt creativi încă responsabile și gata să ia cu privire la provocările unei cariere la nivel internațional.

Noi metode de predare, combinate cu state-of-the-art facilități vă va oferi mijloacele de a găsi, a evalua, utiliza, partaja și crea conținut utilizarea tehnologiilor informaționale și Internet. Noi construim pe diversitatea de medii și culturi de studenții noștri și de facultate pentru a vă ajuta să lărgească orizonturile și bucurați-vă de o experiență cu adevărat cosmopolit. 40% din cursuri sunt predate de lectori cu înaltă calificare și tutori din instituțiile partenere din străinătate, precum și numărul de studenți străini în clasele noastre este mai mare decât oricând, cu unul din patru elevi originari din străinătate (25%). Deoarece programul este predat în întregime în limba engleză, nu este necesară o cunoaștere prealabilă a limbii franceze. Un curs gratuit de limba franceză pentru străini este inclus în programa școlară. Cursuri de franceză intensive generale și, precum și lecții particulare, sunt disponibile pentru o taxă la școala noastră limbă partener CIEL BRETAGNE.

PUNCTE TARI PROGRAM

  • Posibilitatea de a un grad dublu, în al treilea an, la un
  • de instituțiile noastre partenere.
  • Educație bazată pe învățarea activă și situat
  • O introducere în cultura chineză și limba pentru toate
  • O comandă profesională a literaturii digitale
  • Mentoring din primul an pentru a ajuta la construirea planurilor CV și profesionale
  • Clasa de dimensiuni mici si o atenție personală aproape

Cerința de intrare

Deschis candidaților cu: Baccalauréat, un nivel "sau echivalent. Elevii care au absolvit cu succes 1 sau 2 ani în învățământul superior (60 sau 120 de ECTS, același domeniu) poate intra în 2 sau 3 an al programului. Admiterea în septembrie

Admitere Procedura

Este necesar un nivel foarte bun de limba engleza. Selecția inițială privind acceptarea cererii candidatului. Selecția finală după interviuri pentru a evalua motivare și competențele lingvistice ale candidatului. Admiterea este condiționată de numărul de locuri disponibile. Aplica online @ http://talentdays.brest-bs.com/ Apoi, pur și simplu înregistrați și alegeți "cerere de la distanță".

Program predat în:
Engleză
Limba franceza

Vezi 1 mai multe cursuri de la Brest Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date