Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Management Internațional

Managerii din industrie și comerț trebuie să fie capabil să înțeleagă complexitatea proceselor valoare adăugată și de distribuție internaționale. Nu numai că trebuie să aibă cunoștințe aprofundate în piețele de achiziții publice și comerciale, dar ele trebuie să contribuie, de asemenea, compania lor a dezvolta propria concentrare strategică asupra comportamentului consumatorilor.

În cursul studiului de licență Industrie International si Management Comerțului (abreviat: Internațional de Management) la Scoala de Comert la Universitatea Neuss pentru Afaceri Internaționale va fi introdus la părțile relevante din industrie și comerț management. Veți obține o perspectivă practică în domenii cum ar fi vânzările multicanal / distribuție, integrare cu furnizorul, final de marketing de utilizare, precum și de branding. În timpul studiilor dumneavoastră vă va deveni competentă în zonele în care se va califica să faci afaceri în ambele companii naționale și internaționale. 

Atât conținutul și organizarea curriculum-ului sunt concepute la nivel internațional. Conținutul studiilor de curs se ocupă cu lanțuri valorice globale și conexiunile comerciale. La nivel organizațional, parte integrantă din cursurile de studiu includ un semestru de studiu în străinătate (în cadrul programului dublu obligatoriu, în cadrul programului profesional facultativ) și limbi străine (Business English plus oa doua limbă străină), precum și diverse evenimente care vor avea loc in engleza.

În plus, un accent deosebit a fost pus pe ambele aspecte ale industriei și comerțului. A fost intenția noastră de a face cu aceste două domenii, în un curs de studiu. Datorită evoluțiilor tehnice, pe de o parte, tot mai multe firme industriale fac afaceri se ca parteneri în comerțul E / M - și, pe de altă parte, dealerii / comercianții cu amănuntul joacă un rol important în dezvoltarea de produse orientate spre client. Mai mult, este vorba despre management, modul în care metodele de analiză și instrumentele predat la Universitatea poate fi aplicat într-o situație concretă de lucru de zi cu zi și, de asemenea, în proiecte într-un context național și internațional.

Cele electivă Modulele de curs vă permite să combinați în funcție de interesele dumneavoastră și domeniu de activitate. Acestea includ numeroase opțiuni de curs, de exemplu, E- / Mobile Commerce Technologies, Magazin de planificare și proiectare, Proiectare si gestionarea operațiunilor industriale, Strategii multicanal, Psihologie de afaceri, cercetare de piata, energie, economie si piețele financiare internaționale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Neuss University for International Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date