Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Business în managementul turismului

GMIT Galway Campus

Acest premiu vă va pregăti pentru multe dintre rolurile de afaceri disponibile în industria turismului. Va dezvolta abilitățile adecvate pentru ambele niveluri de management operațional și de supraveghere. Programul se va dezvolta, de asemenea, abilități antreprenoriale pentru a facilita noi de afaceri start-up-uri, și în climatul economic actual, aceste competențe se vor dovedi de neprețuit la absolvire. Plasamentul de lucru integrat în al doilea an, vă permite să experiență la prima mână provocările, cererile și avantajele de a lucra în această industrie interesant și provocator.

Module program


Un număr de module sunt acoperite în cadrul acestui program, inclusiv operațiuni de turism, Contabilitate financiară, calculare și sisteme informatice, Economie, Marketing, Business Information Systems, transport internațional, politica în domeniul turismului și planificare, Managementul Resurselor Umane, Enterprise Development și o gamă de opționale de la un din următoarele alegeri de limbă și cultură: franceză / germană / spaniolă / irlandeză.

Destinații de plasare de muncă


Dupa ce a doua examene an, studenții se angajează o destinație de plasare industriale de 30 de săptămâni, organizat de Oficiul pentru link-uri în colaborare cu elevul. studenții irlandezi și europeni pot finaliza plasarea lor în Irlanda sau în străinătate, în timp ce studenții din afara UE ar trebui să finalizeze plasarea lor în Irlanda. Un proiect industrial trebuie să fie completată în ceea ce privește această destinație de plasare. În cazul în care elevii au în vedere o carieră internațională, școala ar încuraja studenții să studieze o limbă de circulație internațională pe parcursul celor trei ani de studiu și pentru a finaliza plasarea lor internațională într-o locație care sprijină dezvoltarea limbii.

Site-uri internaționale


Școala are legături internaționale extinse cu hoteluri, organizațiile de turism și organizații educaționale. În plus, școala este un membru activ al diferitelor asociații școlare hoteliere, inclusiv al Asociației Europene Hotel & Tourism școli (AEHT) și Consiliul pentru hotel, restaurant și Educație instituțională (CHRIE).

Oportunități de carieră


La finalizarea acestui program, vei fi capabil sa ofundertaking o gamă largă de roluri de supraveghere în cadrul industriei turismului. Programul va oferi, de asemenea, o bază pentru dezvoltarea activităților antreprenoriale. Includerea limbilor moderne europene va ajuta, de asemenea, mobilitatea studenților în Uniunea Europeană.

Follow-on Studii


Absolvenții pot progresa la Bachelor of Arts (Onoruri), în hotel și Catering de Management în cadrul hotelului School. Școala dezvoltă în prezent un traseu de nivel 8 pentru studenții din acest program - vă rugăm să contactați școala pentru actualizări ulterioare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date