Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Managementul

Facultatea de Relatii Economice Internationale si Management a fost creat în anul 2006. În prezent, există 759 de studenți full-time curs și 2.400 de studenți curs de corespondență de la facultate.

Facultatea are trei departamente:

  • Departamentul de Logistica
  • Catedra de Economie și Management
  • Departamentul de Economie Internațională și Finanțe

Facultatea de Relatii Economice Internationale si Management este foarte popular în rândul absolvenților de liceu din Belarus și din țările din apropiere. Ei procesului de predare bine echilibrat și bine proiectat, curriculum și cursuri livrate de către personalul academic cu înaltă calificare adăuga la imaginea pozitivă a Universității.

Majors oferite la programele full-time și part-time curs sunt:

Major

Management

Specializare

  • Management industrial
  • Management financiar
  • Managementul resurselor umane

Calificare

Manager / Economist

Personalul academic al facultății include 56 de profesori și experți în economie internațională și de management, care sunt la marginea de taiere de cercetare academică se aplică până la data de metode, tehnici avansate și cele mai bune practici de predare. Specialiști străini să ia parte la procesul de predare, de asemenea.

Activitatea de cercetare a studenților este susținută de numeroase societati stiintifice si grupuri de studiu care unesc elevi în funcție de interesele lor profesionale: tehnologiile de informare și de drept, de politică monetară și de credit din Republica Belarus; creativitate în management; finanțării bugetare ca fiind unul dintre cele mai importante Politicile anti-criză ale guvernului, etc Studenți cluburi si grupuri de interese sunt, de asemenea, unite prin activități creative: club de literatură, club de comedie, grup de voluntari, grupul de dans, grupul ziarul facultății, etc

Absolvenți de facultate care obțin cunoștințe cuprinzătoare și competență în domeniile lor profesionale sunt extrem de competitive pe piața forței de muncă și sunt în mare a cererii, atât în ​​Republica Belarus și în străinătate. Absolvenții facultății sunt angajați în marile companii naționale, agenții guvernamentale, ministere, organizații sindicale și instituții financiare. Ca aceștia să livreze cursuri la instituțiile de învățământ superior, ele sunt în fruntea marilor corporații private, întreprinderilor și organizațiilor, care sunt de conducere specialisti de marketing, manageri, economiști și contabili.

Vezi 5 mai multe cursuri de la International University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date