Citește Descrierea Oficială

O majore în politica de mediu și planificare, oferite de către Departamentul de Afaceri Publice și de mediu, Este un program de studii de mediu bazat în științele sociale.

Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru o varietate de profesii dificile care implică planificare, analiză, proiectare, precum și administrarea de politici și programe care se ocupă cu mediul natural și uman-a făcut. Acest mare interdisciplinară este, de asemenea preparat adecvat pentru continuarea studiilor într-o gamă largă de programe postuniversitare, inclusiv studii de mediu, politici publice, administrație publică, drept, planificarea urbană și regională, precum și domenii conexe. Prin această mare, elevii dezvolte cunoștințele și competențele în planificarea și luarea deciziilor, politici publice, sisteme politice și economice, precum și științele mediului, și de a dobândi capacitățile analitice de participare la acele procese care vor contura calitatea mediului în viitor.

Stagii, cursuri subiecte speciale și / sau proiecte de cercetare aplicată sunt disponibile pentru fiecare elev. Stagiile sunt în special încurajate. Acestea sunt, în general, pozitie pe termen scurt cu guvernele locale sau agenții (de obicei, ne-plătite) în cazul în care elevii să realizeze proiecte legate de interesele lor academice și abilitățile. În plus față de obținerea de experiență valoroasă, elevii spori oportunitățile acestora pentru ocuparea forței de muncă în viitor și absolvent de școală.

Absolvenții lucrează în organizațiile publice, private și non-profit. De exemplu, elevii s-au găsit locuri de muncă cu grupuri de mediu, în administrația locală și în departamentele de conformitate de mediu ale marilor companii. Informații despre cariere pot fi găsite pe internet, sau în ghidurile de carieră. Alte materiale despre cariere pot fi revizuite în carieră Servicii Universității din Student Services 1600. Acest birou, de asemenea, vă poate ajuta în explorarea oportunităților de carieră și în pregătirea unui CV.

Dacă sunteți interesat în a exercita o Politica de mediu și planificare majore sau minor, contactați consilierul program sau președintele de afaceri publice și de mediu pentru a discuta despre programele de studiu care sunt disponibile. Ei vă pot recomanda pe cele mai bune ordinea în care să ia cursuri, cel mai potrivit mod de a se pregăti pentru cursuri specifice, precum și a vă ajuta să reuși în program. Tu ar trebui să ia în considerare, de asemenea, de vorbă cu elevii în cadrul programului, sau accesarea newsletter pe site-ul departamentului. S-ar putea dori, de asemenea, să examineze pagina de start departament AEP pentru informații despre stagii, desigur programele școlare, facultate, și alte subiecte relevante.

Învățare Rezultate

Membrii facultății în Publică și de mediu Affairs-au dat de mult gândit la ceea ce ne asteptam specializări noastre în Politica de mediu și planificare să învețe să le servi bine în cariera lor viitoare. Suntem, inclusiv o copie a acestor "rezultatelor învățării", aici, astfel încât să știți, în general, ceea ce asteptarile noastre sunt. Fiecare dintre rezultatele învățării de mai jos indică ce cursuri în curriculum-ul sunt deosebit de potrivite pentru acest obiectiv.

Ca parte a efortului nostru anual pentru a evalua cât de bine majors noastre fac în îndeplinirea acestor așteptări, vom evalua cel puțin o cesiune scris în fiecare dintre cursurile noastre de bază folosind aceste criterii. Vom trimite, de asemenea, un chestionar a absolvit specializări în vârstă pentru a le cere cât de bine cred programul ia ajutat să îndeplinească aceleași obiective.

  • Prezintă o înțelegere și capacitatea de a pune în aplicare sustenabilitatea ca un cetățean angajat (PU EN AF 102, 323, 324) - demonstreze cunoștințe de bază privind știința mediului și a selectat alte domenii ale științelor naturii (ENV SCI-102 și atât de nivel superior tisme și știința mediului, biologie, geografie, geologie și cursuri).
  • Cunoștințe Express a conceptelor, principiilor și teorii ale politicii de mediu, drept, precum și planificarea (PU EN AF-202, 408, 301, 322, 350, 378 și).
  • Angajarea în procesul de luare a deciziilor etice și gândirea critică în politica de mediu și de planificare (PU EN AF 430).
  • Comunicați clar si eficient cu privire la politica de mediu și de planificare (toate cursurile).
  • Folosiți-vă abilitățile tehnice în politica de mediu și de planificare (PU EN AF-301, 378, 322, și alte cursuri de nivel superior).
  • Califică-te pentru munca absolvent în școli de studii în domeniul mediului, politici publice, afaceri publice, planificare, sau domenii conexe, sau pentru a se califica pentru ocuparea forței de muncă profesionale la nivel de intrare în politica de mediu și de planificare (toate cursurile).
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la University Of Wisconsin - Green Bay »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019