Citește Descrierea Oficială

Licențiat în prezentarea vizuală și expoziție de design

O fereastra camara de oprire a traficului. Un chioșc Central Park spune povestea de viata de fluturi. O expoziție de muzeu 7.000-pătrat-picior despre design durabil. Vizuale de prezentare și expoziție designeri să ia pe o gama larga de proiecte pentru magazine, muzee, showroom-uri, parcuri tematice, și evenimente speciale. Ele sunt povestitori în trei dimensiuni, crearea unor medii care inspiră, informează și convinge.

Acest program oferă o în profunzime, educație interdisciplinară care pregătește pentru a crea expoziții și prezentări de la conceptualizare prin fabricatie. În cadrul cursurilor predate de către designeri profesioniști cu o vastă experiență, veți învăța să utilizați o varietate de materiale și tehnici, inclusiv elemente de recuzită, mass-media electronice și de iluminat.

Vei dezvolta abilități în design grafic și spațiale, elaborarea de planuri și creșteri, iar tehnologiile utilizate în industrie. Hands-on experiență de fabricație este oferit prin construirea de display-uri, modele, și pe-campus exponate, inclusiv o prezentare finală majoră în Muzeul de la FIT.

Vei dobândi abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a proiecta medii pentru o gamă largă de clienți, și absolvent cu un portofoliu de lucru pentru a arăta potențialilor angajatori.

Repere

  • Prezentare vizuală și expoziție de design de studii programul-primul si singurul de acest gen din țară, se află acum în al patrulea deceniu.
  • Elevii colaborează la proiecte concrete cu parteneri din industrie, cum ar fi Sony, Macy, Target, si Vespa.
  • Elevii au creat propuneri pentru expoziții la Muzeul Copiilor din Manhattan, Wildlife Conservation Society, New-York Historical Society, și multe alte organizații non-profit si corporate.
  • Sunt ateliere profesionale sali de clasa complet echipate cu instrumentele de comerț.

În acest program, veți:

  • afișa munca pentru profesioniștii din industrie și a publicului în expoziții majore campus.
  • rețea cu profesioniști din industrie, la prelegeri clienților, seminarii și evenimente off-campus.
  • găsi pași de inspirație de la campusul din New York City magazine, muzee și galerii.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Fashion Institute of Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019