Citește Descrierea Oficială

Pot să construiesc poduri care să cuprindă întreaga lume

În acest program, învățați și înțelegeți contextul politicilor și economiei internaționale, ecologiei și eticii, reglementărilor legale și ideilor culturale, precum și arta negocierilor diplomatice de la zero. Studenții noștri se pot vedea fie în cadrul Oficiului Federal al Afacerilor Externe, care lucrează pentru o companie internațională, fie cu un ONG.

(Re-) Gândire Management & Societate

Programul nostru de Relații Internaționale caută studenți care sunt pasionați de ceea ce se întâmplă în lume și doresc să contribuie pozitiv prin dezvoltarea de soluții pentru provocările globale majore și găsirea de soluții pașnice la un conflict. Dacă doriți să absorbiți informații noi precum un burete și sunteți dispuși să vă aruncați într-o nouă dezbatere politică, atunci acesta este locul potrivit pentru dumneavoastră. Vom explora problemele majore cu care se confruntă lumea noastră, în special subiecte precum pacea, prosperitatea, protecția mediului, justiția și drepturile omului. Ar trebui să fiți angajați și curioși în legătură cu alte culturi și căile lor de gândire. Trebuie să construiți poduri, deoarece credem în diplomație ca o forță motrice pe scena mondială a conflictului. Studenții noștri vor să pună capăt conflictului și exploatării în mod pașnic, negociind rezoluțiile cu cuvinte, cunoștințe și valori. Ei sunt viitorii intermediari între culturi și interesele lor respective.

58429_IR101.jpg

Karls - Universitatea cu un impuls internațional

Experiența interculturalității și a diversității ideilor este o parte naturală a vieții cotidiene la Karls. Comunitatea noastră este compusă din studenți, cadre didactice și personal din peste 50 de țări din întreaga lume. Veți învăța o altă limbă pe parcursul studiilor la Karls. Studenții noștri de peste mări pot învăța de asemenea limba germană ca limbă străină. Puteți obține ocazia de a vă exersa abilitățile lingvistice în timpul semestrului dvs. în străinătate. Avem parteneriate cu peste 100 de universități din întreaga lume. La Karls, ne vedem ca un centru internațional și intercultural pentru experiențe de colaborare. Noi îmbrățișăm diversitatea și suntem incluși din punct de vedere social.

Găsiți soluții disruptive la probleme complexe

La Karls, nu vă lăsăm să vă alimentați cu simple cunoștințe de fapt sau cu un "adevăr universal". În schimb, elevii noștri învață să gândească critic despre realitățile de astăzi, să caute responsabilități și să găsească soluții perturbatoare pentru probleme complexe. Karls este caracterizat de clase mici (20-30 studenți) și susținut de rețeaua puternică a profesorilor, lectorilor și personalului nostru din diferite domenii industriale și universitare. Luăm o perspectivă interdisciplinară asupra managementului și structurării practicii din viața reală și rezolvării problemelor în toate programele noastre. Studenții noștri sunt aleși deoarece doresc să creeze schimbări durabile, sunt dispuși să își asume responsabilitatea și cred că conducerea este o ocazie de a sluji altora și societății. Înțelegerea noastră privind educația urmează principiile pentru educația responsabilă în management, care a fost lansată la Summit-ul liderilor de la Global Compact din 2007 al ONU.

58430_IR102.jpg

Experiența reală din lume și rețelele pe tot parcursul vieții

La Karls, puteți aplica practic cunoștințele și abilitățile pe care le învățați, încă din primul semestru. Puteți să vă întâlniți cu profesioniști, să faceți excursii cu profesorii și colegii, să experimentați locații de afaceri fascinante și să realizați proiecte complete ca parte a studiilor pentru organizații reale. Acest lucru vă construiește experiența profesională și dezvoltă competențe în viața reală. Universitatea din Karls devine o fabrica de idei concepute pentru a inspira diferite grupuri de studenti pentru a impresiona serios clientii lor.

58431_IR103.jpg

Inima Europei: Karlsruhe, Germania

Situat chiar în centrul orașului Karlsruhe, un oraș studențesc tânăr, vibrant și multicultural, în sudul Germaniei, veți găsi noua dvs. casă în cel mai cald oraș din Germania, cunoscut și sub numele de capitala sa de internet, cu o comunitate vie de pornire . Suntem la pulsul calității europene a vieții: cultura, economia, stilul de viață urban și natura. Calatorind in jur este rapid si usor si exista multe de explorat in toata Europa.

Știați că Germania a fost cea de-a treia destinație studiată internațională după SUA și Marea Britanie? După finalizarea cu succes a gradului dvs. în programul nostru, veți fi în mod automat eligibil pentru a rămâne în țară timp de până la 18 luni pe o viză de căutare de locuri de muncă. Și din moment ce aveți ocazia de a învăța limba germană ca parte a studiilor la Karls, programul de licență vă oferă într-adevăr șansa de a face un pas crucial către un loc de muncă în Germania după aceea.

Sunteți gata să aplicați? Cerințe și admitere

Vă vedeți ca parte a comunității Karls? Vreți să faceți o diferență - pentru voi și pentru ceilalți? Sunteți în proces de transformare și aveți nevoie de ajutor? Ne-ar plăcea să aud de la tine! Cerințele generale de studiu pentru programul nostru de licență sunt:

  • Certificat de admitere universitară germană sau echivalent internațional ( mai multe informații )
  • Pentru a începe într-un program de limbă engleză, nu avem nevoie de cunoștințe despre limba germană; competența dvs. engleza trebuie să corespundă unui nivel de C1 sau mai mare, conform Cadrului european comun de referință pentru limbi (CEFR), care este echivalent cu un IELTS de 6,5+ sau un scor TOEFL bazat pe Internet de 100 de puncte. În cazul în limba engleză limba dvs. maternă nu aveți nevoie pentru a dovedi dvs. de competență.

Puteți găsi toate detaliile privind cererea, documentele necesare și procesul de admitere pe site-ul nostru . Termenul de depunere a cererilor pentru studenții din afara UE este 15 aprilie, iar pentru studenții din UE este 31 august. Admiterea este posibilă numai pentru semestrul de iarnă din septembrie. Numărul nostru de sloturi este limitat, deci nu ezitați, deci aplicați acum și păstrați-vă locul!

Doriți să aflați mai multe despre Bachelor of Arts la Karls, vizitați site-ul nostru: bachelor.karlshochschule.de/

Nu poți să te alături nouă? Trimiteți-ne un e-mail: admissions@karlshochschule.de

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Karlshochschule International University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
690 EUR
pe luna
Deadline
Contactează şcoala
for non-EU students; for EU students is August 31
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for non-EU students; for EU students is August 31

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for non-EU students; for EU students is August 31
End Date