Citește Descrierea Oficială

Europa are o istorie foarte bogată în producția de alimente și comerț. Diferitele locații din Europa a permis dezvoltarea de produse unice și metodele tradiționale de producție. Care este viitorul pentru aceste produse? Consumatorii de astăzi sunt mult mai constienti de ceea ce mănâncă și în toate scandalurile recente din industria alimentară mai mulți consumatori sunt în căutarea pentru produsele de origine cunoscută. Tu va studia European Business Alimentară împreună cu elevii de diferite naționalități și de a explora modul în care diversitatea posibilităților de producție a alimentelor în cadrul Uniunii Europene pot fi folosite pentru grupuri mai mari de consumatori.

Acest 4 ani Diplomă de licență se va concentra asupra spiritului antreprenorial și a inovației în sectorul alimentar european. În primii doi ani, veți primi o fundație în managementul afacerilor, marketing și produse alimentare dezvoltare. În acești ani, veți obține, de asemenea, o mai bună înțelegere a evoluțiilor din sectorul alimentar la nivel mondial, precum și ultimele evoluții din cadrul Uniunii Europene. Unul dintre elementele programului este o excursie de studiu la una sau două țări europene, în primul semestru sa exploreze in continuare conceptul producției de alimente europene. În al treilea an va studia la diferite universități europene și să se concentreze mai mult asupra relației dintre locul în care produsul este crescut și caracteristicile specifice ale produsului. Veți primi, de asemenea, o mai bună înțelegere a relației dintre cultură și mâncare, și cum să produse de marcă provenind dintr-o anumită regiune. În al patrulea an va crea propria ta afacere, bazat pe un produs de alegere. În plus, vă va scrie o teză și după absolvirea va fi un expert în European Food de afaceri.

Oportunități profesionale

Dupa ce a absolvit European Business Alimentară, Ai câștigat prea multe cunoștințe despre producția, prelucrarea și comercializarea de produse, dar, de asemenea, știu cum să aducă producător și consumator de aproape împreună. Sunteți dislocabile în interiorul (inter) sectorul alimentar național, cât și în afara acestei afaceri, care va crește cu siguranță oportunități de angajare. Aceasta ar putea include poziții, cum ar fi: - Piata Director Cercetare - Distribuție și Logistică Manager - Corporate Sales Manager - Financial Officer - International Consultant Vânzări - Politica Analyst - Manager de Marketing Internațional

Program predat în:
Engleză
Aeres University of Applied Sciences

Vezi 12 mai multe cursuri de la Aeres University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date