Citește Descrierea Oficială

Procesul de la fermă la furculiță este un proces unic și special. În fiecare an, mii de produse noi vor intra pe piață și pune în magazine peste tot în lume. Industria alimentară este un climat de afaceri care se schimbă rapid, fortand companiile pentru a satisface cererile constante de îmbunătățire. Companii, prin urmare, această industrie are nevoie de bine organizate, care sunt orientate internațional, inovator, preocupat de marketing și logistică internațional și au o abordare puternic și sigur de calitate.

Acest lucru este exact ceea ce cursul nostru în Afaceri International Food se concentrează asupra. Viitorilor manageri din industria alimentară și sectorul alimentar vor avea nevoie de cunoștințe de primă mână de practici de afaceri internaționale și managementul lanțului. Și, deși America de Nord și Europa au o legătură strânsă din vremuri imemoriale, cele două continente sunt foarte diferite. Comportamentul consumatorilor și de a face afaceri în America de Nord este foarte diferit în comparație cu Europa. Dacă doriți să lucrați cu aceste continente care aveți nevoie să se adapteze la ambele culturi. Fiecare țară este diferită de cealaltă, astfel încât aveți nevoie să știți cine și ce ai de-a face cu.

O Programul International Food Business este unic în multe feluri, dar în primul rând pentru că acesta este oferit de un olandez și un Canadian University, care oferă atât gradul lor de licență pentru studenții care au absolvit acest program, elevii studiază atât în ​​Canada și în Țările de Jos în timpul celor 4 ani de studiu.

Oportunități profesionale

Dacă ați terminat studiul International Food Business succes oportunitățile de angajare va crește dramatic, nu numai în afaceri național și internațional agro-alimentar, dar și în alte industrii. Aceasta ar putea include poziții, cum ar fi: - Piata Director Cercetare - Distribuție și Logistică Manager - Corporate Sales Manager - Financial Officer - Sales Consultant International - Programator de produse - Manager de Marketing Internațional

Cerințe de intrare

Admiterea necesită liceu (școală secundară) absolvirii la nivelul de învățământ secundar general superior sau învățământ pre-universitar (Echivalent olandez HAVO-VWO). Va sfatuim sa ne contactati pentru mai multe sfaturi personale și detalii suplimentare. Solicitanții trebuie să prezinte o scrisoare de motivare și a relua subliniind angajamentul lor față de programul și trebuie să fie disponibil pentru un interviu personal și un test de limba engleză. Decizia cu privire la înscrierea se va baza pe toate cerințele menționate mai sus.

Acest program de licență este oferit de CAH Vilentum și Universitatea Dalhousie, Facultatea de Agricultură. Veți avea ocazia unică de a urmări un studiu într-o clasă internațională pe două continente (dublu grad). Tu va studia timp de un an în Canada. Pe parcursul primului an vă va studia în Țările de Jos, împreună cu elevii europeni. În al doilea an, studenții canadieni va alătura. În al treilea an, întregul grup va studia în Canada. În al patrulea an, va finaliza studiile în Țările de Jos, cu opțiunea de a face cercetare Teza de la o firma la nivel internațional. Limba de studiu este engleza pe tot parcursul cursului. Cunoștințele de limba engleză sunt una dintre cerințele din procedura de solicitare, cu toate acestea, primii doi ani cursuri de limba engleză fac parte din programul de a sprijini în continuare non-vorbitori nativi de dezvoltare a competențelor lingvistice.

Program predat în:
Engleză
Aeres University of Applied Sciences

Vezi 12 mai multe cursuri de la Aeres University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date