Citește Descrierea Oficială

Cum de Suntem diferiți

 1. Toma d'Aquino este una dintre doar doua colegii de arte liberale din Michigan, pentru a oferi o mare geografie.
 2. Facultatea de au expertiză în triada de geografie: geografie fizică, geografie umană și tehnici geografice.
 3. Studenții au posibilitatea de a obține hands-on experiență prin intermediul unor proiecte direcționate Facultatea de cercetare (de exemplu, Mohler-Thompson Programul de vara) si stagii în comunitatea locală (de exemplu, orașul Grand Rapids, Grand Valley Consiliul Metro, Michigan Departamentul de Transport și alții).
 4. D'Aquino absolvenți de geografie sunt angajați într-o mare varietate de locuri de muncă, inclusiv: urbanist, inspector de baraj, evaluator impozitul pe proprietate, de mediu, educator director GIS, si profesor de colegiu.
 5. Un curriculum puternic, larg în geografie pregătește studenții bine să continue să absolvent de școală. Începând cu anul 2006, 100% din absolvenți care se aplică programelor postuniversitare de geografie au fost acordate burse sau stagii de asistență.
 6. In ultimii 10 ani, specializări de geografie au plecat să studieze la școli absolvent din SUA și din lume, inclusiv: Syracuse University, Universitatea din Oregon, Universitatea din Georgia, Universitatea Rutgers, Cal Poly, Universitatea din Wyoming, Universitatea Swansea (Țara Galilor) , Universitatea din Texas, Austin, precum și numeroase instituții regionale.
 7. Absolvent David Baylis '06 a fost un membru Fulbright-Hays în Turcia pentru 2014.
 8. Ambele cartografie (hartă de luare a) și GIS (Geographic Information Systems) sunt clase semestru complet, oferindu-studenților un fundal puternic în tehnici geografice.
 9. Noi folosim același software GIS ca și agențiile locale, statale și federale, astfel încât elevii să aibă competențe pentru ocuparea forței de muncă la nivel de intrare în domeniul GIS.
 10. Cele mai multe programe de geografie se găsesc în universități mari în cazul în care locul de muncă facultatea cea mai mare parte cu studenții absolvent, dar la Aquinas noastre studenții de geografie sunt doar noastre specializări.

Studii de mediu Major

Elevii a căror interes și cursul de lucru sunt concentrate în știință va câștiga un Bachelor of Science (BS) grad, în timp ce cei mai interesați de om / cursuri culturale vor câștiga un Bachelor of Arts grad (BA).

Studenții care optează pentru programul de studii de mediu ar trebui să asigure cursurile negociabile și / sau experiența domeniul mediului, cu acordul coordonatorului Studii de mediu și / sau de consilier, iar consilierul lor academice. Nici unul dintre cele 32 de ore semestru se aplică pentru prima mare a studentului. Orice student care completează principalele cursuri, la care se adaugă creditul corespunzător într-un domeniu major sau concentrare departamentale, poate absolvi cu un dublu major în domenii cum ar fi Studii Biologie de Mediu, Studii de Geografie-mediu, Chimie-mediu, Studii de Sociologie-Mediu, et al.

Un student poate urmări o importantă studii de mediu, ca oa doua majoră, împreună cu orice alte majore.

Cerințe majore

Treizeci și doi (32) ore semestru. Obligatorii (CORE) Cursuri:

 • EL100 Introducere în studii de mediu (3) NN
 • EL301 Studii Avansate de Mediu (3)
 • GY101 Pământului Medii (4) HU
 • BY123 Introducere în Biologie a Mediului (3) HU
 • CY101 Chimia mediului (3) NL OR CY102 Chimie pentru Non-Major (3) HU
 • GY120 Geografie Umană (4) PGC, GP SAU SY103 Antropologie culturală (3) PCG, GP
 • GY385 Geographic Information Systems - GIS (4)
 • EL490 Tehnici și Subiecte avansate (4)
 • Seminar de cercetare EL499 Studii de Mediu Capstone (1)
 • SB100 Ecologie Industrială (3)

Elevii pot obține de credit spre o majore studii de mediu, înscriindu-se în următoarele:

Electives:

 • EL310 Subiecte speciale în studii de mediu (3)
 • SB201 Environmental Management (3)
 • GY370 Geografia resurselor de apă (3)
 • Politica de mediu EL / PS / SB346 și Politică: Probleme și abordări (3)
 • EL395 Domeniul Experiență în studii de mediu (variabilă)
 • EL398 lecturi în Studii de mediu (variabile)
 • Proiect independent EL399 în studii de mediu (variabilă)

Studenții trebuie să câștige un grad de "C", sau mai mare la cursurile pe care doresc să contabilizeze lor Studii majore de mediu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 40 mai multe cursuri de la Aquinas College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019